Julia Meester, werving voor vacatures tandartsassistente
Marie-José Hermans, advies voor mondzorgpraktijken
Charlotte Bossers, vacatures Zeeland, Noord-Brabant en Limburg
Marlies van der Vooren, Directeur Dental Care Professionals
Mirjam Buisman, vacatures Noord-Holland, Flevoland en Gelderland
Patrick Crielaers, goodwillwaardering en praktijkadvies tandartspraktijken
Viviana Poort, vacatures in Utrecht en Zuid-Holland

Praktijkovername

Uw wilt uw tandartspraktijk of andere mondzorgpraktijk verkopen? Of wilt u een tandartspraktijk overnemen? Wij gaan actief aan de slag met uw zoekvraag of verkoopopdracht. Wij begeleiden het proces van overname met betrokkenheid en professionaliteit, van goodwillwaardering tot het opstellen van het overnamecontract. Daarbij zijn vertrouwelijkheid en aandacht voor de emotionele kant van het overnameproces van belang.

  • Wij inventariseren uw wensen en ideeën ten aanzien van de praktijkovername.
  • Wij benaderen potentiële partijen actief. U blijft anoniem.
  • Wij maken een analyse van de praktijk inclusief een waardering.
  • Het onderhandelingsproces voeren wij in nauw overleg met u.
  • We zorgen dat er heldere afspraken worden gemaakt over de overdracht en leggen deze vast. 
  • De koopovereenkomst wordt door ons verzorgd.

Onze praktijkadviseurs kennen de markt als geen ander en beschikken over een uitgebreid netwerk. Elke praktijkoverdracht vergt maatwerk. De ene tandarts en tandartspraktijk is immers de andere niet. Bij Dental Care Professionals kunt u rekenen op een maatwerkbenadering met persoonlijke aandacht.

Wilt u zich oriënteren op verkoop van uw tandartspraktijk?

Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken wat u kunt verwachten in het verkoopproces. Wat vindt u belangrijk bij verkoop van uw praktijk? Dat geeft al richting aan het profiel van de meest passende overnamepartij. Dental Care Professionals heeft een groot netwerk van relaties die een praktijk ter overname zoeken. Dit varieert van tandartsen die solo willen ondernemen, duo's die samen een tandartspraktijk willen kopen tot regionale en landelijk werkende tandheelkundige ketenorganisaties. Ook bij het verkopen van een aandeel in een maatschap zijn wij u graag van dienst.

Wilt u informatie over het praktijkaanbod?

Verkopers hechten aan discretie en kiezen soms voor 'stille verkoop'. Daarom staat op deze website een beperkt deel van het ons bekende aanbod van tandartspraktijken en andere mondzorgpraktijken die te koop zijn. Wij zoeken binnen ons netwerk naar de geschikte partij voor overname en de verkoper blijft in eerste instantie anoniem.

Relaties met een zoekopdracht informeren wij ook over de praktijken die ter overname zijn en niet op onze website staan. We checken eerst of de praktijk aan het zoekprofiel voldoet.

Samenvoeging van praktijken

Wilt u uw tandartspraktijk laten groeien door een praktijk over te nemen en te integreren in uw praktijk of met een collega samengaan? Wij helpen u graag in dit proces. Zonodig beginnen we met het vertrouwelijk benaderen van de collega('s) waar u mee in gesprek wilt komen. Wij bespreken wat de wensen en ideeën zijn van u en van de over te nemen partij en zorgen dat verwachtingen en afspraken goed op elkaar worden afgestemd. Belangrijk is dat ook de samenvoeging van de teams van medewerkers goed wordt begeleid. Wij staan u hierbij met raad en daad terzijde.  

Goodwill waardering

Wilt u weten wat een reële goodwill is voor uw tandartspraktijk? Of wilt u een praktijk kopen en vraagt u zich af of de vraagprijs marktconform is? Een tandartspraktijk is meer dan alleen de cijfers. Wij maken een analyse van de praktijk, resulterend in een waardering van de goodwill.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven voor bemiddeling bij het kopen of verkopen van een tandartspraktijk of andere mondzorgpraktijk? We maken graag een afspraak voor een bezoek of voor telefonisch contact. Bel Patrick Crielaers op 035 6959506 of op 06 13752586 of vul het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Praktijkaanbod

Praktijken te koop gevraagd

Algemene voorwaarden Praktijkadvies

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
06 13206179
Volg ons
Een zorg minder met het HR abonnement

Uw personeelszaken regelt u gemakkelijk en goed met een HR abonnement van Dental Care Professionals. U kiest welk abonnement het best bij u en uw praktijksituatie past. Meer informatie? Ga naar HR abonnement.

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2017 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology