Julia Meester, recruiter
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals

HR Abonnement

Uw personeelszaken regelt u gemakkelijk en goed met een HR abonnement van Dental Care Professionals. U kiest welk pakket er het best bij u en uw praktijksituatie past. Wij ondersteunen u praktisch en concreet met het personeelsbeleid in uw tandartspraktijk.

Basis HR-Abonnement: vanaf € 175,- excl. BTW per maand

We zorgen dat u onbezorgd kunt ondernemen. Basiszaken als verzuimbegeleiding volgens de wet poortwachter in de eerste 8 weken van een ziekmelding, een HR scan van uw personeelsdossiers en het opstellen van diverse documenten zoals een arbeidsovereenkomst vallen onder het Basispakket. Natuurlijk kunt u te allen tijde allerlei HR diensten los bijkopen. 

UItgebreid HR-abonnement, vanaf € 300,- excl. BTW per maand

Het uitgebreide pakket is een mooie tussenvorm. Naast de basiszaken op het gebied van HR hoeft u zich geen zorgen indien u te maken krijgt met bijvoorbeeld langdurig verzuim, een ontslaggesprek of de juridische afwikkeling van tijdelijke contracten van uw werknemers.

Totaalpakket: vanaf € 450,- excl. BTW per maand

Onze meest uitgebreide vorm van HR dienstverlening. De meest reguliere HR zaken nemen wij van u over. U haalt als het ware een personeelsadviseur in huis. U kunt gebruik maken van de telefonische helpdesk voor al uw HR vragen. Tenminste eens per jaar nemen wij onze HR dienstverlening met u onder de loep en stellen waar nodig bij. We creëren overzicht en rust.

Voor welk abonnement kiest u?

Voor uitgebreide informatie over de inhoud en kosten van de HR-abonnementen ga naar HR Abonnementen.

Al onze HR diensten kunnen ook los of additioneel bij een van de abonnementsvormen ingezet worden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave van de kosten van losse verrichtingen. Wij maken graag een passende offerte.

Overige diensten op uurbasis

Naast HR dienstverlening op abonnementsbasis bieden wij HR diensten aan tegen vaste tarieven of op uurbasis. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan begeleiding bij teamontwikkelings- of samenwerking- en verbetertrajecten of aan een ontslagtraject. Mocht u behoefte hebben aan deze of andere (hieronder niet genoemde) HR begeleiding, dan kunnen wij een maatwerk offerte voor u opstellen. Het uurtarief van onze HR adviseur bedraagt € 95,- per uur excl. BTW.

  • Training gesprekken voeren 
  • Begeleiding teamontwikkeling, samenwerking
  • Begeleiding ontslagtraject UWV, kantonrechter 
  • Opstellen reorganisatie plan 
  • Opstellen sociaal plan

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze HR-dienstverlening of heeft u een specifieke vraag op personeelsgebied?

Neem contact met mij op

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
06 13206179
Volg ons
Wilt u onze uitnodigingen ontvangen?

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze gratis bijeenkomsten? Dit betreft lezingen over interessante onderwerpen, met KRT-punten. Laat het ons weten!

Ja, nodig mij uit voor gratis lezingen

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology