Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Personeelsmanagement

Mondzorg is mensenwerk. Uw medewerkers zijn dan ook erg belangrijk voor de praktijk. Als zij goed functioneren, zich kunnen ontwikkelen en er een goed arbeidsklimaat is straalt dat uit naar uw patiënten. Dental Care Professionals ondersteunt tandartspraktijken bij het ontwikkelen van en uitvoering geven aan goed personeelsbeleid. Voor frequente ondersteuning kiest u voor een HR-abonnement. Wilt u incidenteel onze HR-adviseur inschakelen dan kan dat op uurbasis.

HR abonnement

Met een HR-abonnement van Dental Care Professionals heeft u in feite uw eigen personeelsmanager en sparring partner op het gebied van personeelszaken. Een HR-abonnement is er al vanaf € 175,- excl. BTW per maand. U kiest het pakket dat bij u en bij uw praktijkorganisatie past en kunt een stuk zorgelozer ondernemen. Voor uitgebreide informatie over inhoud en kosten van de HR-abonnementen ga naar

HR abonnementen

Verzuimpreventie en -begeleiding

Het voorkomen en begeleiden van ziekteverzuim beperkt de financiële gevolgen voor uw tandartspraktijk en de sociale gevolgen voor uw medewerker(s). Het terugdringen van ziekteverzuim is niet eenvoudig. Ziekteverzuim voorkomen en aanpakken is effectiever. Onze HR adviseurs werken effectief aan preventie van en oplossingen bij frequent kortdurend verzuim.  

In geval van langdurig ziekteverzuim vereist de Wet Verbetering Poortwachter een gedegen plan van aanpak. Correcte en tijdige uitvoering van dit plan is cruciaal om loondoorbetaling in het derde ziektejaar te voorkomen. Het begeleiden van de langdurig zieke werknemer kan een zware belasting vormen voor de tandarts-praktijkhouder. Besteed daarom de verzuimbegeleiding uit aan onze HR-adviseurs. Zij kennen de werksituatie in de tandartspraktijk goed. Zij stellen samen met u en met de zieke medewerker het plan van aanpak op. Zij begeleiden en bewaken de uitvoering. Voor u een zorg minder!

Teamontwikkeling

Elke medewerker draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering, een optimale patiëntenzorg en aan de werksfeer. Niet alleen als eenling, maar zeker ook als team. Dental Care Professionals draagt graag bij aan ontwikkeling van uw team. Bijvoorbeeld met het Dental Care Professionals Samenwerk Spel, een spel speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige teams. Hoog gewaardeerd om de verfrissende inzichten die het oplevert. Bovendien erg leuk om te spelen!

Arbeidsovereenkomst en -voorwaarden

Een standaard arbeidsovereenkomst of overeenkomst van opdracht voldoet niet voor elke situatie. Wilt u uw arbeidsovereenkomsten laten controleren, actualiseren of een nieuwe arbeidsovereenkomst laten opstellen? Onze HR-adviseurs doen het voor u.

Een gesprek over (verandering van) arbeidsvoorwaarden en contractvoorwaarden kan als lastig worden ervaren. Vindt u het prettig als een ervaren HR-adviseur samen met u het gesprek aangaat? Een van onze HR specialisten bereidt het gesprek met u voor en legt de gemaakte afspraken vast. Professioneel en met oog voor het behoud van een goede relatie tussen partijen.

De beroepsverenigingen KNMT, ANT en NVM geven richtlijnen voor het salaris van tandartsassistentes, mondhygiënisten, praktijkmanagers en tandartsen. Klik voor informatie over deze salarisrichtlijnen op Salarisrichtlijnen.

Modelovereenkomsten en honorering ZZP tandarts-medewerkers en mondhygiënisten

De overeenkomst van opdracht tussen tandartspraktijk en tandartsmedewerker of mondhygiënist moet voldoen aan de criteria van de belastingdienst volgens de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). De goedgekeurde modelovereenkomsten kunt u downloaden op 

Modelovereenkomsten

Beloont u uw tandarts-medewerker en/of uw mondhygiënist op basis van een omzetpercentage of neemt u een nieuwe medewerker aan? Als specialist in werving en selectie kennen wij de markt als geen ander. Wij helpen u bij het vaststellen van een honorariumpercentage dat past bij uw praktijksituatie en bij uw medewerker. Zo kunt u goed onderbouwd uw voorstel toelichten aan uw medewerker.

Wet- en regelgeving

In het arbeidsrecht is er nogal wat veranderd met de Wet Werk en Zekerheid. De HR-adviseurs van Dental Care Professionals houden hun kennis van het arbeidsrecht up to date. Als u twijfelt of u voldoet aan de regelgeving die te maken heeft met personeel beantwoorden zij graag uw vragen.

Begeleiding ontslagprocedures

Als ontslag van een medewerker de enige uitweg lijkt, is het belangrijk dat de ontslagprocedure zorgvuldig wordt doorlopen. Win voordat u stappen advies in. Er zijn immers meerdere wegen die leiden tot afscheid van een medewerker. Een ontslagprocedure heeft impact op de betreffende medewerker, op u en op uw team. De transitievergoeding kan aanzienlijk zijn.

Met Dental Care Professionals bent u verzekerd van een gedegen advies en van een professionele en persoonlijke benadering. Met aandacht voor werkgever en werknemer.

Meer informatie of een afspraak?

Wilt u gebruik maken van ons HR abonnement, een vraag stellen over onze HR-dienstverlening of een afspraak maken? Stuur een mail naar HR@dcprofs.nl of bel 035 6959508 of 06 31791954.

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Wilt u onze uitnodigingen ontvangen?

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze gratis bijeenkomsten? Dit betreft lezingen over interessante onderwerpen, met KRT-punten. Laat het ons weten!

Ja, nodig mij uit voor gratis lezingen

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology