Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur
Shannon Hulsman, recruiter

HR-advies

Mondzorg is mensenwerk. De medewerkers zijn dan ook erg belangrijk voor de praktijk. Als zij goed functioneren, zich kunnen ontwikkelen en met plezier werken straalt dat uit naar de patiënten. Dental Care Professionals helpt tandartspraktijken bij het personeelsbeleid. Voor structurele ondersteuning kies je voor een HR-abonnement. Wil je onze HR-adviseur inschakelen voor een specifieke casus dan kan dat op uurbasis.

Abonnement op personeelsmanagement

Als je een HR-abonnement afsluit haal je in feite je eigen personeelsmanager in huis. En daarmee ook een sparring partner op het gebied van personeelszaken. Een HR-abonnement is er al vanaf € 175,- excl. BTW per maand. Je kiest het pakket dat bij je wensen en bij je praktijkorganisatie past en kunt een stuk zorgelozer ondernemen. Voor uitgebreide informatie over inhoud en kosten van de HR-abonnementen ga naar

HR abonnementen

Het voorkomen en begeleiden van verzuim

Ziekteverzuim is lastig, vervelend voor iedereen in de praktijk, en kost veel geld. Het voorkomen en begeleiden van ziekteverzuim  beperkt de verzuimkosten, en houdt de praktijk letterlijk en figuurlijk gezond. Onze HR adviseurs werken effectief aan het voorkomen van frequent kort verzuim.  

Bij langdurig ziekteverzuim vraagt de Wet Verbetering Poortwachter om een goed plan van aanpak. Goede en tijdige uitvoering van dit plan voorkomt dat er in het derde ziektejaar loonkosten moeten worden doorbetaald. Het begeleiden van een langdurig zieke werknemer kan een zware belasting zijn voor de tandarts-praktijkhouder. Besteed daarom de verzuimbegeleiding uit aan onze HR-adviseurs. Zij kennen de werksituatie in de tandartspraktijk goed. Zij stellen in goed overleg het plan van aanpak op. Zij begeleiden en bewaken de uitvoering en het contact hierover met de zieke medewerker. Een hele zorg minder!

Wet- en regelgeving

Als praktijkhouder heb je genoeg regelgeving om  bij te houden. Zo is er in het arbeidsrecht nogal wat veranderd in verband met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).  Als je twijfelt of je in je tandartspraktijk voldoet aan de regelgeving die te maken heeft met personeel, bel dan gerust met onze HR-adviseurs. Zij houden hun kennis steeds up to date en beantwoorden graag je vragen.

Arbeidsovereenkomst en -voorwaarden

Een standaard arbeidsovereenkomst voldoet niet voor elke situatie. Wil je de arbeidsovereenkomsten laten controleren, actualiseren of een nieuwe arbeidsovereenkomst laten opstellen? Onze HR-adviseurs doen het voor je.

Een gesprek voeren over (verandering van) arbeidsvoorwaarden en contractvoorwaarden kan lastig zijn. Dan is het prettig als je samen met een ervaren HR-adviseur het gesprek met de medewerker aangaat. Onze HR-specialist bereidt het gesprek met je voor en legt de gemaakte afspraken vast. Professioneel en met oog voor het behoud van een goede relatie tussen jou en je medewerker.

De KNMT, ANT en NVM geven richtlijnen voor het salaris van tandartsassistenten, mondhygiënisten, praktijkmanagers en tandartsen. Klik voor informatie over deze salarisrichtlijnen op Salarisrichtlijnen.

Begeleiding ontslagprocedures

Als ontslag van een medewerker de enige oplossing lijkt, is het belangrijk dat de ontslagprocedure zorgvuldig wordt doorlopen. Er zijn meerdere wegen die leiden tot afscheid van een medewerker. Een ontslagprocedure heeft impact op de betreffende medewerker, op  jou als werkgever en op de rest van het team.

Met Dental Care Professionals ben je verzekerd van een gedegen advies en van een professionele en persoonlijke benadering. Met aandacht voor werkgever en werknemer.

Teamontwikkeling

Wil je werken aan de samenwerking in en ontwikkeling van je praktijkteam? Ga met ons in gesprek over een maatwerkbijeenkomst op het gebied van samenwerking, communicatie en teamontwikkeling. Ga voor meer informatie naar:

 Workshops en cursussen

Persoonlijk Profiel Analyse

Een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) is een waardevolle persoonlijke rapportage die veel inzicht geeft aan de medewerker en aan de werkgever. Een PPA helpt de communicatie te verbeteren, aandachtspunten voor ontwikkeling te herkennen en biedt meer zekerheid bij het werven van nieuwe medewerkers.

De PPA geeft een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van mensen. Het maakt duidelijk wat iemands sterke- en aandachtspunten zijn, de communicatiestijl, de waarde voor de organisatie, motivatoren, de grootste angsten en hoe de persoon zich opstelt onder druk.

Je kunt de PPA bijvoorbeeld inzetten bij de selectie van een praktijkmanager of een nieuwe maat binnen de maatschap.

Meer informatie of een afspraak?

Wil je meer informatie over onze HR-dienstverlening of een afspraak maken? Bel 035 6959508 of 06 31791954, of stuur een bericht.

Ja, ik heb interesse in HR-advies

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wil je een praktijk overnemen of heb je dat al gedaan? Dan ben je vast al voor nieuwe uitdagingen komen staan. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsbeleid en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Wij willen tandarts-ondernemers ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor je in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in je praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology