25-11-2022

Workshop Leiderschap en gesprekstechnieken

Inclusief assessment

Haal het beste uit jezelf en uit je team

Een mooie aanvulling op de cursus Werkgeverschap biedt de workshop Leiderschap en gesprekstechnieken, op vrijdag 25 november. Voor aanvang van deze workshop ontvang je, naar aanleiding van een kort digitaal assessment, een uitgebreid rapport over je persoonlijke leiderschapsstijl.

Je krijgt deze middag inzicht in hoe jij, met jouw leiderschapsstijl, het beste uit jezelf en je team kunt halen. De nadruk ligt hierbij op effectieve communicatie en gespreksvoering. We gaan aan de slag met het voeren van het sollicitatiegesprek, een teamoverleg, het voortgangsgesprek, slecht-nieuwsgesprekken en verzuimgesprekken. Daarbij maken we inzichtelijk waar de valkuilen liggen.

Voor in de agenda

Praktische informatie

Datum: vrijdag 25 november
Tijd: 12.45 – 17.00 uur
Locatie: Van der Valk De Witte Bergen in Eemnes
Kosten: € 475,-
KRT-punten: 4

Twee in één

Korting bij inschrijving voor cursus en workshop

Wanneer je zowel inschrijft voor deze workshop als voor de cursus Werkgeverschap in de mondzorg, op 11 november, krijg je een korting van € 100,-. Je betaalt dan slechts € 950,- voor zowel de cursus als de workshop inclusief assessment.

Aanmelden

  Experts in personeelsbeleid voor de mondzorg

  De docenten

  Mr. Valesca Nederlof
  is jurist en voormalig advocaat. Daarnaast was zij praktijkmanager in een mondzorgonderneming. Hierdoor weet zij heel goed wat er komt kijken bij het reilen en zeilen in een tandheelkundige praktijk, zoals het aansturen van het team. Valesca is als HR-adviseur bij Dental Care Professionals de sparring partner voor mondzorgondernemers op het gebied van goed werkgeverschap. Ze weet als geen ander tegen welke juridische en praktische kwesties werkgevers in de mondzorg aanlopen. En kan daar enthousiast oplossingen voor aandragen.

  Drs. Marlies van der Vooren
  is arbeids- en organisatie psycholoog en bedrijfskundige met inmiddels bijna dertig jaar ervaring in leidinggevende functies. Marlies is de oprichter van Dental Care Professionals, dat al 15 jaar mondzorgondernemers bijstaat bij werving en selectie en praktijkbemiddeling. Zij weet als ondernemer en als werkgever uit eigen hand wat er allemaal af komt op kleine en middelgrote werkgevers.

  Interessant?

  Meld je nu aan!