Agenda

Wij komen graag persoonlijk in contact met de mensen in de mondzorg. Op deze pagina leest u over de activiteiten die wij organiseren en de congressen waar wij aanwezig zijn.

Workshop Verzuim - 24 mei 2019

Op vrijdagmiddag 24 mei organiseren wij een workshop Verzuim in Hotel De Witte Bergen in Eemnes. In deze interactieve workshop krijgt u praktische handvatten om het verzuim in uw praktijk aan te pakken. U leert op welke momenten u invloed heeft en op welke manier u uw invloed het best kan uitoefenen. Na deze workshop weet u welke stappen te zetten tijdens verzuim en om verzuim te voorkomen. Deze workshop levert u letterlijk en figuurlijk winst op.
Meer informatie of aanmelden?

Workshop Grip op Verzuim

Workshop Gespreksvaardigheden - 14 juni 2019

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdag 14 juni in Eemnes, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen en tevens de relatie kan behouden. Naast de theoretische basis gaan we vooral op een actieve manier met de leerstof én met elkaar aan de slag. Na deze training staat u steviger in uw schoenen wat betreft gespreksvoering. U bereikt uw doelen, zonder dat dit onnodig ten koste gaat van de relatie en uw energie.
Meer informatie of aanmelden?

Workshop Gespreksvaardigheden

Kasteelbijeenkomst - 21 juni 2019

Wilt u het nuttige met het aangename combineren? Deze middag bieden wij u kosteloos aan in Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Na het informatieve gedeelte bent u uitgenodigd voor een informele, verzorgde zomerborrel in een prachtige omgeving. De onderwerpen die aan bod komen zijn:
• Wat bepaalt de waarde van een tandartspraktijk - Patrick Crielaers, praktijkadviseur en Robbert Wehmeijer, taxateur
• Creëer een betrokken en bevlogen team - Katja Siegers, HR-adviseur
• Innovatie in preventie: QLF-diagnostiek - Karen van Daelen, QLF diagnostisch specialist
Meer informatie of aanmelden?

Kasteelbijeenkomst

Op de hoogte blijven?

Om op de hoogte te blijven van ons aanbod kunt u ons ook volgen op LinkedIn, Facebook en Instagram. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Ja, houd mij op de hoogte

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens deze workshop, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4.

Meer informatie? Ga naar

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology