Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur
Shannon Hulsman, recruiter

Ik ben Jacqueline Blom

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf voorstellen. Deze keer is het de eer aan Jacqueline Blom om zichzelf voor te stellen.

IK BEN Jacqueline Blom. Ik werk nu drie jaar bij Dental Care Professionals als Adviseur Werving & Selectie. Ik werk voor praktijken in Noord-Brabant en Zeeland. 

Mijn achtergrond
Na de middelbare school heb ik Bedrijfskunde in Groningen gestudeerd. Daarna heb ik bij een leasemaatschappij in de marketing en sales gewerkt. Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar recruitment bij Michael Page in Banking & Financial Services.

Nadat ik een aantal jaar in Zweden en Amerika heb gewoond ben ik via via bij Dental Care Professionals terechtgekomen. De professionaliteit van de organisatie en tóch het persoonlijke karakter spreken mij erg aan.

Werken bij Dental Care Professionals
Allereerst heb ik het geluk te mogen werken in een leuk team. De afwisseling van het werk is erg leuk. Ik spreek dagelijks weer nieuwe mensen en heb contact met bestaande relaties, zowel opdrachtgevers als kandidaten. Daarbij probeer ik erachter te komen wat voor soort praktijk het best past bij de kandidaat én wat voor werknemer het best past op een bepaalde vacature. Ik vind het fijn om servicegericht te kunnen werken en een vakkundige partner te kunnen zijn. Als het, in deze schaarse markt op het gebied van tandheelkundig personeel, lukt om een goede match te maken, geeft mij dat veel voldoening!

Neem gerust contact met mij op!
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek in Noord-Brabant of Zeeland? Of ben je op zoek naar tandheelkundig personeel voor een praktijk in Noord-Brabant of Zeeland? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd en help je graag bij het maken van de juiste match. We plannen dan een gesprek in, on- of offline, om met elkaar de wensen te bespreken. Interesse? Je kunt me bereiken via j.blom@dcprofs.nl, tel.: 035 69 59 510 of WhatsApp: 06 316 812 45.

Auteur Jacqueline Blom | Adviseur Werving & Selectie
Publicatiedatum 4-5-2021 16:20
Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken