Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Ik ben Katja Siegers

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon, Skype of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf de komende weken één voor één voorstellen. Aan HR-adviseur Katja Siegers de taak om het spits af te bijten in onze nieuwe rubriek IK BEN.

IK BEN Katja Siegers. Inmiddels werk ik ruim een half jaar als HR-adviseur bij Dental Care Professionals. Tijd om mezelf eens voor te stellen, want weet jij al wat ik voor jou kan betekenen?

Ik kan je helpen
In grote organisaties is vaak een HR-adviseur of medewerker personeelszaken aangesteld; in tandartspraktijken niet. Dat betekent niet dat je dit zelf hoeft te doen. jij als praktijkeigenaar of -manager houd je liever bezig met je vak in plaats van met zaken als verzuim, HR wet- en regelgeving en personeelsadministratie. Samen met mijn collega HR-adviseur Nicole Roskamp kan ik je adviseren of het werk uit handen nemen. 

Mijn achtergrond
Mijn carrière ben ik begonnen in de gehandicaptenzorg. De combinatie van 'mensen', 'zorgen' en 'gedrag' sprak mij aan. Met die insteek ben ik de opleiding Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Utrecht begonnen. Inmiddels ben ik zo'n tien jaar werkzaam op HR-gebied en heb ervaring met vrijwel alle facetten van HR.

Verzuim & ontwikkeling
Voor jou het meest vervelend, voor mij één van de leukste onderdelen: verzuim. Hoe complexer het verzuimgeval of hoe lastiger het verzuimgesprek, hoe uitdagender ik het vind om dit in goede banen te leiden. Een ander onderdeel waarvoor je mij wakker mag maken (bijna dan), is 'ontwikkeling en training'. Het zien van ontwikkeling bij een individu of groep, daar krijg ik energie van!

Kijk jij ernaar uit om je niet meer bezig te hoeven houden met zaken als verzuim, functioneren, ontslag en HR wet- en regelgeving? Wil je je team of jezelf ontwikkelen? Neem dan gerust eens (vrijblijvend) contact op via hr@dcprofs.nl035-6959501 of lees meer informatie over onze HR-dienstverlening

 

Auteur Katja Siegers | HR-adviseur
Publicatiedatum 3-4-2019 0:00
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken