Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Ik ben Viviana Poort-Lerant

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon, Skype of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf de komende weken één voor één voorstellen. Deze keer is het de eer aan Viviana Poort om zichzelf voor te stellen in de rubriek IK BEN.

IK BEN Viviana Poort-Lerant. Ik werk nu bijna vijf jaar met veel plezier bij Dental Care Professionals als Adviseur Werving & Selectie. Ik richt mij op de regio's Utrecht en Zuid-Holland.

Mijn achtergrond
Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de studie Bedrijfskunde en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de Communicatiewetenschap. Ik heb een brede achtergrond in zowel bureau als corporate recruitment. Daarnaast heb ik gewerkt als HR-adviseur en -manager.

Een rode draad in mijn loopbaan is het verbinden van mensen en bedrijven. Waarom maak je bepaalde loopbaankeuzes? Wat zoek je in een baan? Wat heb je nodig in een baan om het naar je zin te hebben en waar word je blij van? Wat maakt dat je je voor langere tijd verbindt, dan wel kiest om te vertrekken? Dit zijn vragen die ik belangrijk vind om jou te helpen bij het vinden van een passende baan. Ik begeleid je daar graag in en doe dat met groot enthousiasme.

Werken bij Dental Care Professionals
In eerdere functies bediende ik een brede markt. Ik werkte voor verschillende branches en deed de werving en selectie voor uiteenlopende functies. De tandheelkunde spreekt me aan door de niche waarin je werkt. Bij Dental Care Professionals kan ik mij helemaal richten op een klein onderdeel van de arbeidsmarkt. Hierdoor kun je veel leren van en over de mensen die werkzaam zijn in de tandheelkunde en over deze specifieke markt. Daarnaast werk ik in een leuk en hecht team. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. We zijn heel betrokken bij elkaar en bij het werk.

Happy recruiter
Dat er krapte op de arbeidsmarkt is, is voor niemand onbekend. Dat de doorlooptijden van tandheelkundige vacatures steeds langer worden is waarschijnlijk niets nieuws. Dat ik met mijn werk een bijdrage kan leveren aan de maatschappij vind ik een fijn idee.

Ik word blij van een kandidaat die ik aan een leuke werkplek kan helpen. Tegelijk maak ik een praktijk blij met een nieuwe medewerker die het team komt versterken. Hierbij vind ik persoonlijk contact en betrokkenheid, met zowel kandidaat als praktijk, erg belangrijk. Een kandidaat en praktijk die dankbaar zijn voor mijn bemiddeling, daar doe ik het voor.

Utrecht en Zuid-Holland
Binnen Dental Care Professionals ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Zoek jij in deze regio een nieuwe baan of een nieuwe collega? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In de afgelopen vijf jaar heb ik in deze regio's een groot netwerk opgebouwd van zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Samen met jou bepaal ik welke vacature of medewerker het beste bij je past. Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met mij op via 035 - 695 95 03 of v.poort@dcprofs.nl of lees meer over onze Werving & Selectie dienstverlening.

Auteur Viviana Poort-Lerant | Adviseur Werving & Selectie
Publicatiedatum 24-4-2019 10:00
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken