Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur
Shannon Hulsman, recruiter

Ik ben Mirjam Buisman

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon, in een videocall, via WhatsApp of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven stellen we ons via ons blog één voor één voor. Deze keer is het de eer aan Mirjam Buisman om zichzelf voor te stellen in de rubriek IK BEN.

IK BEN Mirjam Buisman en ik werk sinds 2007 met veel plezier en toewijding als adviseur werving en selectie bij Dental Care Professionals.


Mijn achtergrond
Mijn carrière ben ik begonnen in de evenementenbranche bij de Rai in Amsterdam. Daarna heb ik nog enige jaren bij KPN gewerkt. Graag wilde ik de overstap maken naar een andere branche en een kleinschalige organisatie. Bij Dental Care Professionals heb ik de prefecte combinatie gevonden. In mijn vak heb je veel persoonlijk contact, het sociale aspect en het maken van de juiste match zorgen voor uitdaging en inspiratie in mijn werk.

Waar ik jou mee kan helpen
Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd van praktijken en tandheelkundige professionals in de provincies Noord-Holland, Drenthe, Friesland en Groningen. Zoek je een nieuwe collega die goed in het team past of ben je een tandheelkundige professional die een passende werkplek zoekt? Graag kom ik met jou in contact. Dat kan persoonlijk of online. Onze missie is verbinden, ontzorgen en meedenken, ik kan het niet beter verwoorden.


Kan ik iets voor jou betekenen? Ik zie uit naar jouw reactie, je kunt mij telefonisch bereiken op 035 – 695 95 07, via WhatsApp 06-13015664 of stuur een mail naar m.buisman@dcprofs.nl.

Auteur Mirjam Buisman
Publicatiedatum 23-2-2021 16:24
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken