Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Workshop Gespreksvaardigheden

Lastige gesprekken met werknemers: helaas ontkom je er niet altijd aan. Het kan veel energie kosten, de relatie met je medewerker beïnvloeden en je moet nog maar zien of je je vooraf gestelde doelen bereikt met het gesprek. Hoe fijn zou het zijn om dit allemaal wat soepeler te laten verlopen?

Daarom hebben onze HR-adviseurs Nicole en Katja de workshop Gespreksvaardigheden ontwikkeld, waarvan in februari de eerste editie plaatsvond. Tien enthousiaste deelnemers leerden tijdens deze workshop hoe zij in gesprekken hun doelen kunnen behalen én de relatie met de werknemer goed kunnen houden. Naast de theoretische basis werd er vooral op een actieve manier met de leerstof en met elkaar geoefend.

“Vooral het samen oefenen en daardoor het zelf ervaren vond ik positief.”

Nicole en Katja legden uit waarom het ene gesprek makkelijker loopt dan het ander, welke gesprekstechnieken gebruikt kunnen worden en hoe er met weerstand omgegaan kan worden. Ook werd er toegelicht hoe lastige gesprekken omgebogen kunnen worden in een positief gesprek en hoe een gesprek zowel verbaal als non-verbaal beïnvloed kan worden.

“Duidelijke technieken geleerd. Ze werken ook echt!”

De reacties waren stuk voor stuk positief en daarom zijn we inmiddels alweer toe aan de derde editie: vrijdag 27 september om 13:00 uur. Wil je hier bij zijn? Dat kan!

Ja, ik meld me aan

“Leuk, duidelijk en lekker vlot.”

   

“Prettige uitleg van de cursusleidsters.”