Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Ik ben Julia Meester

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon, Skype of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf de komende weken één voor één voorstellen. Deze keer is het de eer aan Julia Meester om zichzelf voor te stellen in de rubriek IK BEN.

IK BEN Julia Meester. Al bijna vijf jaar werk ik bij Dental Care Professionals als Adviseur Werving & Selectie. Ik ben verantwoordelijk voor de regio's Flevoland en Overijssel en doe daarnaast de werving en selectie van tandartsassistentes in Noord-Holland en Utrecht.

Mijn achtergrond
Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik graag mensen wil koppelen aan een leuke werkplek. Daarom heb ik gekozen voor de richting Arbeid & Organisatie. Mijn stage heb ik gelopen bij een uitzendbureau.

Na mijn afstuderen ben ik terechtgekomen bij Dental Care Professionals. In de eerste jaren heb ik mij landelijk gericht op werving en selectie van tandartsassistentes. Sinds ruim een jaar houd ik mij ook bezig met de werving en selectie van tandartsen, mondhygiënisten en overige functies. 

Ik als Adviseur Werving & Selectie
Belangrijk in mijn functie vind ik om goed te luisteren naar de wensen van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Ook de nodige persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Wanneer je goed contact hebt met een werkgever of kandidaat en ik ze kan verbinden aan elkaar, geeft mij dat een fijn gevoel. De dankbaarheid van beide kanten is dan een kroon op je werk.

Flevoland en Overijssel
Ben jij als tandarts, mondhygiënist of assistent(e) op zoek naar een nieuwe uitdaging of extra werkplek? Ik kom dan graag in contact met jou om samen je wensen te bespreken en te kijken welke vacatures er bij jou aansluiten. Of zijn jullie in de praktijk op zoek naar een nieuwe energieke collega? Ook dan hoor ik graag van je. Ik kan dan langskomen in de praktijk om de wensen te bespreken!

Assistentes regio Noord-Holland en Utrecht
Als assistent(e) kan je toe zijn aan een nieuwe werkplek. Ben jij in de regio Noord-Holland of Utrecht op zoek naar een werkplek? Neem dan contact met mij op.

Ik ben te bereiken via 035 69 59 502, 06 83 257 003 of j.meester@dcprofs.nl.

 

Auteur Julia Meester | Adviseur Werving & Selectie
Publicatiedatum 14-5-2019 0:00
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken