Julia Meester, werving vacatures tandartsassistentes
Julia Meester

“De goede match maken tussen de competenties van de kandidaat en de eisen van de opdrachtgever, dat geeft een stevige basis voor een goede en vruchtbare samenwerking”

Charlotte Bossers, mondzorg vacatures Zeeland, Noord-Brabant en Limburg
Charlotte Bossers

“Wat ik belangrijk vind is een helder beeld te krijgen van de praktijk en de persoon achter het CV. Mijn doel is om tot de juiste match te komen.”

Marlies van der Vooren, Directeur Dental Care Professionals
Marlies van der Vooren

“Met de keuze in 2007 om te specialiseren in dienstverlening voor de mondzorg ben ik nog steeds blij. Wij voelen ons thuis in de branche vanuit onze rol: het verbinden van mensen, professioneel en met aandacht voor het individu”

Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Patrick Crielaers

“Mijn doel is om voor clienten een passend resultaat te bereiken, waarmee zij zelf ook tevreden zijn. Servicegericht zijn en kwaliteit leveren is daarbij mijn motto.”

Mirjam Buisman, mondzorgvacatures in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland
Mirjam Buisman
“Een persoonlijke en betrokken aanpak en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat ik de juiste match kan maken tussen professionals en praktijk.”
Viviana Poort, werving voor mondzorgbanen in Utrecht en Zuid-Holland
Viviana Poort

“Door persoonlijke aandacht en interesse en bovenal betrokkenheid en integriteit wil ik zowel de praktijk als de kandidaat naar volle tevredenheid van dienst zijn.”

Nicole Roskamp-Eldering, HR-adviseur Mondzorg
Nicole Roskamp
"Mijn doel als HR Adviseur: Ontzorg de praktijkhouder en zet iedere medewerker op de juiste plek en in zijn of haar kracht."

Contactgegevens

Werving en selectie en HR-advies voor de mondzorg
HR-dienstverlening
Dental Care Professionals ondersteunt het personeelsmanagement van uw mondzorgpraktijk met werving en selectie en HR-advies. Ons doel is u te ontzorgen op een prettige en professionele manier.
Bemiddeling bij het kopen of verkopen van een tandartspraktijk
Praktijkbemiddeling
Het kopen of verkopen van een tandartspraktijk is een belangrijke stap. U vertelt ons uw wensen en ideeën. Wij vinden de juiste partij en begeleiden het proces van praktijkovername zorgvuldig en met betrokkenheid.
Vacatures tandarts mondhygienist tandartsassistente praktijkmanager
Vacatures
U werkt in de mondzorg en bent in voor een nieuwe werkomgeving? Vind met ons de praktijk die bij u past. Welke functie u ook hebt, onze vacatures helpen uw loopbaan verder.
NU INSCHRIJVEN
Vacatures
inRegio Arnhem
inregio Sneek/Heerenveen
inZeeuws-Vlaanderen (Zeeland)
inRegio Arnhem
intandartspraktijk die goed bereikbaar is vanuit Amsterdam, Het Gooi en Almere
Alle vacatures
Tandartspraktijk uitgelicht
Westinga
Tandartspraktijk met één behandelkamer in Rotterdam te koop aangeboden. Uitbreiding naar 2 kamers is mogelijk.
Lees meer
Dental Care Professionals 10 jaar. Vier met ons mee!

Dental Care Professionals viert haar tienjarig bestaan! Dat doen we met een informatieve en feestelijke bijeenkomst in Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Wilt u er bij zijn? Ga naar
Event op 8 december

Referenties
Als wij op zoek zijn naar een enthousiaste orthodontie assistent die goed in ons team past maak ik graag gebruik van de expertise van Dental Care Professionals.

Lees meer
De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Arhem is een specialistische verwijspraktijk die hoge eisen stelt aan de kennis en kunde van hun assistenten.

Lees meer
Zowel op het gebied van training & coaching als op het gebied van werving en selectie heb ik nu ruime ervaring met Dental Care Professionals.

Lees meer
Al sinds een aantal jaren werken wij nauw samen met DCP en tot nu toe met goede resultaten. Telkens vond DCP een geschikte kandidate wanneer wij een assistente, mondhygiëniste of receptioniste zochten.

Lees meer
Tandartsenpraktijk Vollenhove B.V. heeft in Dental Care Professionals de perfecte partner ontmoet bij het invullen van onze personele vraagstukken.

Lees meer
We hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van Dental Care Professionals.

Lees meer
Je hoeft alleen maar te bellen wanneer je iemand nodig hebt en je krijgt bekwame kandidaten die goed passen in de praktijk.

Lees meer

Toen wij voor de overdracht van onze grote praktijk van onze verzekeringstussenpersoon overstapten naar DCP, merkten wij al spoedig, dat DCP een uitgebreid

Lees meer

Toen ik met spoed mijn assistente/officemanager tijdelijk moest vervangen, heb ik contact opgenomen met Dental Care Professionals. Binnen twee dagen
Praktijkmanagement info
Titel van de introductie tekst
Introductie tekst voor de nieuwsshortlist.
07-03-2017
Download het artikel Grip op verzuim, Dentista 1, 2017Geschreven door Nicole Roskamp-Eldering, HR adviseur. ...
29-06-2016
Download het artikel uit Dentista 3, 2016: Personeelsdossiers en de mondzorg ...
Afspraak maken?

Wilt u een oriënterend gesprek over werving voor vacatures, personeelsadvies, het aan- of verkopen van een tandartspraktijk of is er een ander onderwerp dat u met ons wilt bespreken?

Bel voor een afspraak 035 6959501 of 06 13206179.

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2017 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology