Workshop Grip op Verzuim 15 november

Een zieke werknemer. Altijd vervelend, zowel voor de persoon in kwestie als voor de werkgever en collega's. Soms kan de werknemer er niets aan doen, maar er zijn ook gevallen waarin u hier als werkgever aan twijfelt. Als werkgever heeft u invloed op het verzuim. En grip op verzuim loont, want een verzuimende werknemer kost naast veel energie en soms zelfs frustratie, ook nog een handenvol geld!

Inhoud workshop:

In deze interactieve workshop geven onze HR-adviseurs Katja en Nicole u praktische handvatten om het verzuim in uw praktijk aan te pakken. Hoe reageert u op een ziekmelding? Wat doet u bij een langdurig zieke medewerker? Wat vraagt u wel en wat vraagt u niet? En hoe stuurt u de bedrijfsarts en de arbodienst aan? Door gericht actie te ondernemen en de juiste vragen te stellen, kunt u het verzuim in uw organisatie behoorlijk terugdringen. En dat levert u letterlijk én figuurlijk winst op! Bent u benieuwd naar onze 'gouden tips'? Meld u dan aan voor deze workshop op 15 november en u heeft gegarandeerd plek!

Resultaat

Na deze workshop weet u welke maatregelen u kunt nemen om verzuim te voorkomen. U weet wat u wel en niet moet doen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag te laten gaan en een loonsanctie te voorkomen.

Trainers

Nicole Roskamp studeerde Talen & Culturen van Latijns-Amerika in Leiden, afstudeerrichting Management. Daarna was zij in onder meer in Mozambique, Azië en Libië verantwoordelijk voor project- en personeelsmanagement voor Nederlandse bedrijven. Sinds haar terugkeer in Nederland heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van Human Resources Management. Zij adviseert en begeleidt sinds 2016 praktijkhouders en praktijkmanagers in de mondzorg bij hun personeelsbeleid.

Katja Siegers studeerde Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2010 is zij op een breed terrein actief in Human Resources Management. Zij heeft veel affiniteit met vraagstukken rond samenwerking, teamontwikkeling en gespreksvoering (o.a. functionerings-, verzuim- en ontslaggesprekken).

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 15 november 2019
Tijd: van 13.00 tot 17.00, daarna napraten tijdens kleine borrel ter afsluiting
Effectieve studieduur (excl. pauze): 3 uur en 40 minuten
Locatie: Van der Valk Hotel Eemnes, De Witte Bergen
Kosten: € 195,-
KRT-punten: 3

Inschrijven?

Schrijf nu in voor deze workshop op vrijdag 15 november 2019. Het aantal plaatsen is beperkt.

Ja ik schrijf me in

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens de workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 7 februari 2020, leert u hoe u in gesprekken met medewerkers uw doelen kunt behalen met behoud van de relatie.
KRT-punten: 3
Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology