Workshop Grip op Verzuim

Een zieke werknemer. Altijd vervelend, zowel voor de persoon in kwestie als voor de werkgever en collega's. Soms kan de werknemer er niets aan doen, maar er zijn ook gevallen waarin u hier als werkgever aan twijfelt. Als werkgever heeft u invloed op het verzuim. En grip op verzuim loont, want een verzuimende werknemer kost naast veel energie en soms zelfs frustratie, ook nog een handenvol geld!

Inhoud workshop:

In deze interactieve workshop geven onze HR-adviseurs Katja en Nicole u praktische handvatten om het verzuim in uw praktijk aan te pakken. Hoe reageert u op een ziekmelding? Wat doet u bij een langdurig zieke medewerker? Wat vraagt u wel en wat vraagt u niet? En hoe stuurt u de bedrijfsarts en de arbodienst aan? Door gericht actie te ondernemen en de juiste vragen te stellen, kunt u het verzuim in uw organisatie behoorlijk terugdringen. En dat levert u letterlijk én figuurlijk winst op! Bent u benieuwd naar onze 'gouden tips'? Meld u dan aan voor deze workshop op 6 maart en u heeft gegarandeerd plek!

Resultaat

Na deze workshop weet u welke maatregelen u kunt nemen om verzuim te voorkomen. U weet wat u wel en niet moet doen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag te laten gaan en een loonsanctie te voorkomen.

Praktische informatie

Datum: Nader te bepalen vrijdag in 2020
Tijd: van 13.00 tot 17.00, daarna napraten tijdens kleine borrel ter afsluiting
Effectieve studieduur (excl. pauze): 3 uur en 40 minuten
Locatie: Van der Valk Hotel Eemnes, De Witte Bergen
Kosten: € 195,-
KRT-punten: 3

Inschrijven?

Schrijf nu alvast in voor deze workshop op een vrijdagmiddag in 2020. We informeren u zodra we een nieuwe datum kunnen plannen. U kunt dan besluiten of u uw inschrijving definitief wilt maken.

Ja ik schrijf me in

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology