HR-advies

Advies of hulp nodig bij het personeelsbeleid in je tandartspraktijk? De HR-adviseurs van Dental Care Professionals zijn er voor je. Van verzuimbegeleiding en advies bij ontslagprocedures tot hulp bij arbeidsovereenkomsten en teamontwikkeling.

Houd je praktijk gezond

Hulp bij personeelsbeleid

Mondzorg is mensenwerk. Je medewerkers zijn dan ook erg belangrijk voor de praktijk. Als zij hun werk goed doen en er een fijne werksfeer is, straalt dat uit naar de patiënten. Daarbij vergroot het je eigen werkplezier. Dental Care Professionals ondersteunt tandartspraktijken bij het ontwikkelen van en praktisch uitvoeren van goed personeelsbeleid. Voor structurele ondersteuning kies je voor een HR-abonnement. Wil je onze HR-adviseur inschakelen voor een specifiek geval, dan kan dat op uurbasis.

Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling

Wil je werken aan de samenwerking in en de ontwikkeling van je team? Dental Care Professionals biedt verschillende workshops, cursussen en bijeenkomsten gericht op de ontwikkeling van het tandheelkundig team. Voor jou als praktijkhouder of -manager of we ontwikkelen een cursus op maat voor het hele team.

Kennis van de mondzorgsector maakt het verschil

Onze HR-adviseurs koppelen kennis van het arbeidsrecht en personeelsbeleid aan ervaring binnen de mondzorgsector. Zij weten hoe het werkt in een mondzorgpraktijk. Dat maakt hen tot een goede gesprekspartner. Niet alleen voor jou als praktijkhouder of praktijkmanager. Ze kunnen zich ook goed verplaatsen in de positie van je medewerkers. Dat zorgt voor acceptatie en creëert vertrouwen.