HR-abonnement

Met een HR abonnement ben je verzekerd van professionele en praktische hulp bij het personeelsbeleid in je praktijk.

Je personeelszaken uitbesteed

Je personeelszaken goed op orde houden is erg belangrijk, maar kost veel tijd en energie. Wij nemen jou graag deze taak uit handen. Onze dienstverlening bieden wij aan op basis van abonnementen die je zelf kunt samenstellen. Uit verschillende modules maken wij een abonnement op maat, dat aansluit op jouw specifieke wensen en hulpvragen. De kosten van je abonnement zijn gebaseerd op het aantal werknemers in jouw praktijk, zodat je nooit teveel betaalt.

Onze personeelsadviseurs
Ga je voor goud?

Een passend abonnement voor elke praktijk

Je bent dagelijks druk aan de stoel met het verlenen van goede zorg aan je patiënten. Je zit dan niet te wachten op soms lastige taken op het gebied van personeel. Het zoeken van een nieuwe medewerker, een arbeidsovereenkomst maken of een plan van aanpak schrijven in verband met een langdurig zieke tandartsassistent. Het komt er allemaal bij.

Wij snappen dat dit belastend is. Onze HR-adviseurs bieden je daarom graag praktische ondersteuning. Zij zijn experts op het gebied van personeelsbeleid. Met een HR abonnement ben je van veel zorgen rond personeel af.

We informeren je graag uitgebreid verder over de abonnementsvormen en de kosten. Wij maken een abonnement op maat, dat aansluit op jouw specifieke wensen en hulpvragen. De kosten zijn gebaseerd op het aantal werknemers, zodat je nooit teveel betaalt.

Personeelsadvies

Ook voor incidentele vragen

Je kunt onze personeelsadviseurs ook inschakelen op uurbasis. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij teamontwikkelings- of verbetertrajecten of aan een ontslagprocedure. Als je behoefte hebt aan deze of andere hulp op gebied van personeel, dan stellen we een maatwerk offerte voor je op. We maken graag een afspraak om jouw praktijksituatie en wensen rond personeelszaken te bespreken. Daarna maken we een passend voorstel. Alle HR diensten kunnen ook los of aanvullend bij een abonnement ingezet worden. Neem  contact met ons op zodat we je de mogelijkheden kunnen toelichten.

Wij nemen je werk uit handen

Verzuim

Wij stellen het verplichte plan van aanpak op, verzorgen dossieropbouw en waarborgen contacten met werknemers en instanties. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jij voldoet aan alle wettelijke plichten die rusten op jou als werkgever van een (langdurig) zieke werknemer.

Laagdrempelig en altijd berikbaar

HR-advies

Heb je behoefte aan adequaat telefonisch advies op basis van onze kennis over de huidige wet- en regelgeving? Of wil je juist pragmatische tips en handvatten bij personele vraagstukken? Wij zijn elke dag bereikbaar per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Papierwerk uitbesteed

Arbeidsovereenkomsten

De arbeidsovereenkomst, verplichte wijzigingen en aanzeggingen en alle correspondentie met jouw werknemers nemen wij jou uit handen.

Soepel en snel

Ontslag en disfunctioneren

Wij kennen de wederzijdse verplichtingen gedurende een dienstverband en geven je daarover advies op maat. Wij helpen je bij bijvoorbeeld een verbetertraject. Begeleiding bij een ontslag verzorgen wij ook, tot en met het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Soepel en snel.

groeien-en-bloeien
Haal het beste uit je team

Functioneren en ontwikkeling

We hebben verschillende tools in huis om de productiviteit, het werkplezier en de ontwikkeling van jouw medewerkers te optimaliseren. Jouw praktijk presteert het beste met gelukkige en goed ontwikkelde medewerkers. Haal het beste uit je team.

teamsamenwerking
Knelpunten opgelost

Succesvol samenwerken

Ben je veel tijd kwijt aan gedoe in het team en levert dit jou veel stress op? Bekijk ons overzicht van
workshops, begeleiding en interventies om het werkplezier met elkaar te optimaliseren.

Werkwijze

Jouw hulpvraag bespreken we in een gratis en vrijblijvend gesprek. Je kiest zelf uit welke modules jouw abonnement wordt opgebouwd. Wij maken een offerte op basis van je gekozen modules, waarbij de tarieven zijn gebaseerd op het aantal werknemers in jouw praktijk.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een abonnement?

Het voordeel van een HR-abonnement is dat je een structurele samenwerking hebt met onze HR-adviseur. Zij kent jouw praktijk en jouw team goed. Zij staat je met raad en daad terzijde. Ook heel praktisch, bijvoorbeeld als er een arbeidsovereenkomst moet worden opgesteld of een verzuimmelding moet worden verwerkt.

Doen jullie hetzelfde als een arbodienst?

Nee, wij pakken de personeelszaken op die je als werkgever behoort te doen. Wij hebben het contact met de arbodienst namens de werkgever. Wij verzorgen ook bijvoorbeeld de verzuimregistratie in het verzuimportaal van de arbodienst.