HR-abonnement

Met een HR abonnement ben je verzekerd van professionele en praktische hulp bij het personeelsbeleid in je praktijk.

Een zorg minder

Goed personeelsbeleid, makkelijk geregeld

Wil jij je personeelszaken gemakkelijk en goed regelen, dan sluit je een HR-abonnement af bij Dental Care Professionals.  We overleggen graag welk pakket het best bij jou en bij je praktijksituatie past. Wij ondersteunen je praktisch en concreet bij  het personeelsbeleid. Onze personeelsadviseur is jouw sparring partner en rechterhand bij het personeelsmanagement in je praktijk.

Onze personeelsadviseurs
Ga je voor goud?

Een passend abonnement voor elke praktijk

Je bent dagelijks druk aan de stoel met het verlenen van goede zorg aan je patiënten. Je zit dan niet te wachten op soms lastige taken op het gebied van personeel. Het zoeken van een nieuwe medewerker, een arbeidsovereenkomst maken of een plan van aanpak schrijven in verband met een langdurig zieke tandartsassistent. Het komt er allemaal bij.

Wij snappen dat dit belastend is. Onze HR adviseurs bieden je daarom graag praktische ondersteuning. Zij zijn experts op het gebied van personeelsbeleid. Met een HR abonnement ben je van veel zorgen rond personeel af.

We informeren je graag uitgebreid verder over de abonnementsvormen en de kosten. Die zijn mede afhankelijk van het aantal personeelsleden in jouw praktijk.

Personeelsadvies

Ook voor incidentele vragen

Je kunt onze personeelsadviseurs ook inschakelen op uurbasis. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij teamontwikkelings- of verbetertrajecten of aan een ontslagprocedure. Als je behoefte hebt aan deze of andere hulp op gebied van personeel, dan stellen we een maatwerk offerte voor je op. We maken graag een afspraak om jouw praktijksituatie en wensen rond personeelszaken te bespreken. Daarna maken we een passend voorstel. Alle HR diensten kunnen ook los of aanvullend bij een abonnement ingezet worden. Neem  contact met ons op zodat we je de mogelijkheden kunnen toelichten.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een abonnement?

Het voordeel van een HR-abonnement is dat je een structurele samenwerking hebt met onze HR-adviseur. Zij kent jouw praktijk en jouw team goed. Zij staat je met raad en daad terzijde. Ook heel praktisch, bijvoorbeeld als er een arbeidsovereenkomst moet worden opgesteld of een verzuimmelding moet worden verwerkt.

Doen jullie hetzelfde als een arbodienst?

Nee, wij pakken de personeelszaken op die je als werkgever behoort te doen. Wij hebben het contact met de arbodienst namens de werkgever. Wij verzorgen ook bijvoorbeeld de verzuimregistratie in het verzuimportaal van de arbodienst.