Teamontwikkeling, workshops en cursussen

Wil je werken aan de samenwerking in en ontwikkeling van je praktijkteam? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.

Tandheelkunde is teamwork

Werken aan een goede samenwerking

Werken aan de samenwerking in je tandheelkundige team; werk dat altijd in uitvoering is. Wij weten dat als geen ander. Wij spreken vaak mensen die verandering willen, omdat de samenwerking niet meer lekker gaat. Communicatie speelt daarbij vaak een heel belangrijke rol. Daarom bieden wij workshops die gericht zijn op verbetering van de samenwerking en communicatie. En we bieden maatwerk trainingen voor complete tandheelkundige teams. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

teamsamenwerking
Leuk, spannend en effectief

Het Samenwerkspel voor de Mondzorg

Het Samenwerk spel is een interactief bordspel, speciaal door ons ontwikkeld voor tandheelkundige teams. Het spel geeft verrassende inzichten en praktische handvatten om als team beter samen te werken. Allerlei aspecten van samenwerken binnen een mondzorgpraktijk komen aan bod. Collega’s delen spelenderwijs hun visie door het beantwoorden van vragen uit de dagelijkse praktijk. Als tandarts-eigenaar geeft je dit vaak verrassende informatie over je eigen organisatie. Leuk en leerzaam dus! Ideaal voor de invulling van een teammiddag.

Van visie naar praktische afspraken

Kick off teamsessie

Je hebt net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of wisselingen van personeel gehad? Met de Kick Off Teamsessie maak je met je team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

Inhoud Kick Off Teamsessie:
• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes & zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak

Resultaat:
Jij en je team weten hoe je het best met elkaar kunt en wilt samenwerken om praktijkdoelen te behalen. Je hebt met elkaar duidelijke kaders, richtlijnen en doelen vastgesteld. Het team heeft handvatten om aan de doelen te werken en de samenwerking verder te optimaliseren. Klinkt goed toch?

Wil je meer weten?

Neem contact op!