Wet- en regelgeving

Er verandert nog wel eens wat in het arbeidsrecht. Onze HR-adviseurs blijven op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Zodat ze kunnen zorgen dat jij dat ook blijft.

Altijd up to date

Actuele wet- en regelgeving

Als tandarts ben je druk met je patiënten. Als praktijkhouder, werkgever en ondernemer heb je daarnaast genoeg regelgeving om  bij te houden. Zo is er in het arbeidsrecht nogal wat veranderd in verband met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).  Als je twijfelt of je in je tandartspraktijk voldoet aan de regelgeving die te maken heeft met personeel, bel dan gerust met onze HR-adviseurs. Zij houden hun kennis steeds up to date en beantwoorden graag je vragen.

Personeelsdossiers op orde

De HR-scan

Tijdens de HR-scan controleert onze HR-adviseur onder meer of de personeelsdossiers voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarbij gaat het niet alleen om arbeidsovereenkomsten en aanzegbrieven, maar ook bijvoorbeeld om titerbepalingen. Tijdens de HR-scan neemt de HR-adviseur ook andere zaken rond personeelsbeleid onder de loep. Denk aan de aanwezigheid en inhoud van een verzuimprotocol, de huisregels, studieovereenkomsten en dergelijke. De HR-scan resulteert in een handige rapportage met praktisch advies.

Sparring partner

Goed personeelsbeleid in de mondzorgpraktijk

Je bent tandarts-ondernemer en geen personeelsmanager. Toch kan personeelsbeleid veel van je tijd en energie in beslag nemen. Onze HR-adviseurs zijn er specialist in. Zij helpen je graag bij het goed op orde hebben en houden van je personeelsbeleid. Met praktische hulp, kennis van zaken en een luisterend oor. Zo dragen ze bij aan jouw goede werkgeverschap. Wil je weten hoe we het voor jou makkelijker kunnen maken? Maak dan een afspraak met Valesca Nederlof of Wendy Sol.

Stel ons uw vraag

Neem contact met mij op