Het nuttige met het aangename combineren? Kom naar een van onze kasteelbijeenkomsten!

Vrijdag 8 juni, Kasteel De Havixhorst nabij Meppel

Hierbij nodigen wij u uit voor een informatieve en informele middag in Kasteel De Havixhorst in Schiphorst. Op vrijdag 8 juni bent u van harte welkom en ontvangen wij u graag. Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door Infomedics, Van Velthuysen Liebrecht en Dental Care Professionals.

Omdat we u aan het einde van een drukke werkweek niet alleen nuttig maar ook aangenaam willen onderhouden hebben wij gekozen voor deze mooie locatie. Wij bieden u van 13.30 tot 17.00 uur drie boeiende onderwerpen, waarna we het weekend inluiden met een informele, verzorgde borrel. 

Programma

13.30 - 14.00 uur : Ontvangst
14.00 - 14.50 uur : Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel. De toegevoegde waarde van een financieel plan. Mark Glansbeek, Directeur Van Velthuysen Liebrecht
14.50 - 15.40 uur : Uw tandheelkundig team: bron van uw succes of veroorzaker van stress? Marlies van der Vooren, Arbeids- en organisatiepsycholoog en directeur Dental Care Professionals
15.40 - 16.00 uur : Pauze met koffie en lokale lekkernij
16.00 - 16.50 uur : Tevreden patiënten, daar heb je niks aan! Marco Dees, Marketing manager Infomedics
16.50 - 18.30 uur : Napraten tijdens de borrel met hapjes

KRT-/KRM-registratie: 3 punten. Onderstaand meer informatie over de onderwerpen van deze middag.

Geld maakt niet gelukkig, maar het helpt wel. De toegevoegde waarde van een financieel plan

Men zegt dat geld niet gelukkig maakt, maar is dat ook zo? Is welvaart belangrijker dan welzijn? En wat is dan geluk en welke rol speelt geld hierbij? Vragen die een ieder voor zichzelf moet beantwoorden. Uit onderzoek blijkt dat geluksbeleving wordt beïnvloed door de mate waarin wij controle (gedachten, handelingen en gedragingen) op ons leven hebben. Naast ongezondheid zorgt financiële onrust voor de meeste stress.

Geld is belangrijk; Het geeft meer mogelijkheden in de tijd die je hebt, maar het blijft slechts een middel. Zonder geld heb je wel tijd, maar andersom niet. Waar wil je je tijd graag aan besteden? Waar wil je nog aan beginnen in je leven? Bekijk de antwoorden op deze vragen eens. Doe je de dingen die je belangrijk vindt vaak genoeg? Uiteraard is geld nodig om dingen te ervaren. We moeten ook niet doen alsof we zonder kunnen. Met een gedegen financieel plan krijg je inzicht zodat je nu en later kunt doen wat je wilt? Waar is het leven anders voor?

Uw tandheelkundig team: bron van uw succes of veroorzaker van stress?

Als tandarts werk je letterlijk en figuurlijk nauw samen met je medewerkers. Of je werkdag soepel loopt hangt voor een goed deel af van de mensen om je heen. Voor de medewerkers geldt dit uiteraard net zo. Hoe creëer je als tandarts-praktijkhouder een werkklimaat waar iedereen met plezier het beste uit zichzelf haalt?

Praktische tips voor het vinden, binden en boeien van medewerkers en het bouwen van een succesvol team.

Tevreden patiënten, daar heb je niks aan!

Werken aan tevreden patiënten is een heel goed idee. Maar tevreden is bij lange na niet genoeg. Uiteindelijk zijn alleen blije of gelukkige patiënten werkelijk loyaal en echte ambassadeurs van je praktijk. Dus, hoe maak je die ambassadeurs? En hoe gaan ze jou helpen om je praktijk naar een hoger plan te tillen? Hoe ziet perfecte patiëntgerichtheid er eigenlijk uit?

Marco Dees, marketing manager bij Infomedics, laat zien welke eenvoudige stappen je kunt nemen om serieus werk te maken van deze vragen. Met de informatie en de tools in deze presentatie kun je morgen aan de slag. Snel en eenvoudig, terwijl het bijna geen geld en tijd kost.

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst?

Meld u snel aan voor een van de bijeenkomsten! Het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmeldformulier

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens deze workshop, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4.

Meer informatie? Ga naar

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology