Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Nicole Roskamp

Nicole  Roskamp-Eldering
Naam: Nicole Roskamp
Mobiel: +31 6 3179 1954
Werk telefoon: +31 35 6959 508

CV:

“De economische ontwikkelingen en de snel opeenvolgende veranderingen binnen (arbeids)wet- en regelgeving dagen de moderne tandartspraktijkhouder uit haar interne organisatie en personeelsbestand dusdanig in te richten, om flexibel en verantwoord te kunnen blijven ondernemen. Van iedere medewerker mag een actieve bijdrage verwacht worden aan de ontwikkeling en continuïteit van de praktijk. Actief HR management vergt het nodige van u als werkgever. Ik zie mijn rol als HR Adviseur daarin als ondersteunend, begeleidend en indien gewenst sturend met als uitdagende doelstelling “Ontzorg de praktijkhouder en zet iedere medewerker op de juiste plek en in zijn of haar kracht”.

CV: Na het behalen van haar universitaire studie heeft Nicole zich gespecialiseerd in HRM. Bij diverse bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland is zij de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest als allround HR adviseur en HR manager. Nicole beschikt over uitgebreide actuele en praktische ervaring in het uitvoeren en begeleiden van gevoelige HR kwesties als (dis) functioneren van medewerkers, verzuimbegeleiding, contractbeëindiging, ontslag of reorganisatie. Daarnaast heeft zij een actieve voortrekkersrol gespeeld in diverse verander- en integratietrajecten, waarbij samenvoegen van teams en optimalisatie van samenwerking centraal stonden. Nicole heeft meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende van een P&O afdeling. U kunt haar inschakelen voor advies over of begeleiding van uiteenlopende HR vraagstukken als arbeidscontracten, in- en uitdiensttreding , HR beleid en verzuimbegeleiding en –preventie, maar ook bijvoorbeeld voor ondersteuning op arbeidsjuridisch vlak, toepassing van HR wet- en regelgeving in uw praktijk of bij het voeren ‘moeilijke’ functioneringsgesprekken met uw medewerker. Nicole werkt sinds 2016 als HR adviseur bij Dental Care Professionals.

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens deze workshop, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4.

Meer informatie? Ga naar

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Kick Off Teamsessie

Heeft u net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of zijn er veel personeelswisselingen geweest? Met de Kick Off Teamsessie maakt uw team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes en zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak
Meer weten? Bel Katja Siegers op 035 6959511 of mail

hr@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology