Combineer het nuttige met het aangename op 4 oktober!

Vrijdag 4 oktober, Professionalisering van praktijkmanagement

Hierbij nodigen wij u uit voor een informatieve en informele middag in De Groene Afslag, in Laren in het Gooi. Op vrijdag 4 oktober bent u van harte welkom en ontvangen wij u graag. Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden.

Omdat we u aan het einde van een drukke werkweek niet alleen nuttig maar ook aangenaam willen onderhouden hebben wij gekozen voor deze bijzondere locatie. Wij bieden u van 13.30 tot 17.00 uur drie boeiende onderwerpen rond het thema 'Professionalisering van praktijkmanagement'. Hierna luiden we het weekend in met een informele, verzorgde borrel. 

Programma

Vanaf 13.00 uur : Inloop en ontvangst 

13.30 - 14.30 uur : Wat is kwaliteitsmanagement en hoe borgt u kwaliteit? Jelle Verdorst
Praktijken groeien in aantal patiënten, behandelkamers, personeelsleden. Daarnaast is er wet- en regelgeving waardoor processen gecontroleerd, verbeterd en geborgd moeten worden. Met andere woorden: u dient bezig te zijn met kwaliteitsmanagement o.a. conform de WKKGZ. Maar wat is kwaliteitsmanagement, welke aspecten dient u op orde te hebben om aan de kwaliteit binnen uw praktijk te gaan werken? Hoe kunt u de rollen binnen uw praktijk verdelen zodat u hier effectief aan werkt in plaats van alleen extra admimnistratieve handelingen verricht? Welke rol kunnen digitalisering en automatisering hierin spelen? Aan het eind van deze lezing heeft u de juiste informatie en handvatten om met kwaliteitsmanagement binnen uw praktijk aan de slag te gaan.


14.30 - 15.00 uur : Mondfotografie, goede foto's maken wordt steeds belangrijker! Henk Buteijn
De mondzorg digitaliseert steeds meer. Met goede, uniforme foto's onstaat er betere documentatie en verbetert de communicatie met patient, collega en tandtechnicus. Henk Buteijn geeft goede tips hoe te zorgen dat mondfoto's er uniform uitzien, met een goede belichting en een juiste compositie en scherpte ! Ook beteedt hij aandacht aan protocollen die gehanteerd kunnen worden bij het nemen van foto's.


15.00 - 15.20 uur : Pauze

15.20 - 16.30 uur : Verzuimpreventie en effectief beleid bij langdurig verzuim. Katja Siegers, HR-adviseur
Frequent kortdurend verzuim werkt verstorend voor de continuiteit in de praktijk en voor het werkplezier van u en uw team. Hoe voorkomt u dit type verzuim en wat zijn de do's and dont's bij langdurig verzuim?

16.20 - 17.30 uur : Napraten tijdens de borrel met hapjes

KRT-registratie aangevraagd

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst?

Meld u snel aan voor deze bijeenkomst op 4 oktober! Deelname is kosteloos, bij afwezigheid zonder afmelding (uiterlijk 48 uur vooraf) brengen wij € 45,- in rekening ter vergoeding van gemaakte kosten.

Aanmeldformulier

Locatie

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren, NH

De Groene Afslag is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1

Locatie

Zet uw team op voorsprong!

Wilt u uw team een leerzame cursus bieden die motiveert? Ga met uw team naar Mallorca. U en uw teamleden worden zich bewust van het eigen gedrag en hoe dit doorwerkt in het team. Zo leert u nog beter samenwerken en ieders kracht te benutten. Meer informatie?

Teamcursus Mallorca

Volg ons
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology