Combineer het nuttige met het aangename bij onze Kasteelbijeenkomst!

Vrijdag 21 juni, Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest

Hierbij nodigen wij u uit voor een informatieve en informele middag in Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Op vrijdag 21 juni bent u van harte welkom en ontvangen wij u graag. Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden.

Omdat we u aan het einde van een drukke werkweek niet alleen nuttig maar ook aangenaam willen onderhouden hebben wij gekozen voor deze mooie locatie. Wij bieden u van 13.30 tot 17.00 uur drie boeiende onderwerpen, waarna we het weekend inluiden met een informele, verzorgde borrel. 

Programma

13.00 - 13.30 uur : Ontvangst

13.30 - 14.15 uur : Wat bepaalt de waarde van een tandartspraktijk? Patrick Crielaers, Praktijkadviseur, en Robbert Wehmeijer, Taxateur
Welke factoren spelen een rol bij de goodwillwaarde? Hoe kijkt een taxateur? Waar kunt u rekening mee houden als u een praktijk koopt of verbouwt? Interessant voor wie een praktijk heeft, overweegt te kopen of juist wil verkopen.

14.15 - 15.00 uur : Creëer een betrokken en bevlogen team. Katja Siegers, HR-adviseur
Het bevlogen en betrokken maken en/of houden van medewerkers zorgt voor meer omzet, minder verloop en minder verzuim. Zo blijkt onder meer uit wetenschappelijk onderzoek. Een goed functionerend team maakt het ondernemen leuker, zorgt voor tevreden patiënten en levert rendement op. Wat maakt dat mensen betrokken en bevlogen zijn in hun werk en wat is uw invloed daarop?


15.00 - 15.20 uur : Pauze

15.20 - 16.45 uur : Innovatie in preventie: QLF-diagnostiek; Karen van Daelen, QLF diagnostisch specialist
Met Quantitative Light-induced Fluorescence diagnostiek kan beginnende cariës ontdekt en preventief behandeld worden. De NZa heeft declaratie van QLF-diagnostiek goedgekeurd. Leer van een ervaren QLF Diagnostisch Specialist hoe u met deze veilige techniek de betrokkenheid en therapietrouw van patiënten kunt vergroten!

16.45 - 17.00 uur : Napraten tijdens de borrel met hapjes, bij mooi weer op het terras. 

KRT-registratie: 3 punten

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst?

Meld u snel aan voor deze bijeenkomst en begin de zomer goed!

Aanmeldformulier

Locatie

Kasteel Oud-Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest

Kasteel Oud-Poelgeest is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A44 en vanaf de A4
Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens de workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 27 september, leert u hoe u in gesprekken met medewerkers uw doelen kunt behalen met behoud van de relatie.
KRT-punten: 3
Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology