Ik ben Valesca Nederlof

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf voorstellen. Deze keer is het de eer aan onze nieuwste aanwinst: Valesca Nederlof.

IK BEN Valesca Nederlof en ik werk sinds 1 mei 2021 als HR-adviseur bij Dental Care Professionals. Ik volg Nicole Roskamp op, die vijf jaar geleden de HR-adviestak van Dental Care Professionals heeft opgezet.

Mijn achtergrond

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, waarna ik zo’n zeven jaar heb gewerkt als proces-advocaat bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Ik adviseerde onder andere ondernemers en procedeerde namens hen op verschillende rechtsgebieden. Daarna heb ik zeven jaar gewerkt als praktijkmanager bij een orthodontiepraktijk nabij Amsterdam. Ik ken als geen ander het reilen en zeilen binnen een mondzorgpraktijk. Ik ken de hartstocht waarmee mensen in de mondzorg werken, ik weet hoe groot de liefde voor hun vak is. Ik ken ook de problemen waar zij tegenaan lopen. In mijn huidige rol als HR-adviseur bij Dental Care Professionals kan ik praktijkhouders en -managers bijstaan.

Mijn visie

Ondernemen in de mondzorg kost veel tijd. Denk aan telkens terugkerende taken als op de hoogte blijven van wet- en regelgeving, het op orde houden van personeelsdossiers, contracten opmaken volgens de meest recente regelgeving, functioneringsgesprekken voeren, loopbaanbegeleiding en teamontwikkeling. En dan zijn er nog de onvoorziene situaties die niet alleen veel tijd kosten, maar ook veel energie: (langdurig) verzuim, een disfunctionerende werknemer, conflictsituaties en ontslagprocedures. Ik kan taken uit handen nemen en advies geven. Op afstand, of ik kom naar de praktijk. Ik ontzorg praktijkhouders en -managers, zodat zij zich kunnen concentreren op dat wat ze het liefst doen: goede zorg verlenen aan hun patiënten

Wil je ook meer tijd overhouden voor werk dat je écht leuk vindt?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek. We kijken dan samen waar je behoefte aan hebt en hoe ik je daarbij kan helpen. Ik ben te bereiken op 06 317 919 54 of via v.nederlof@dcprofs.nl.

Auteur: Valesca Nederlof – HR adviseur

v.nederlof@dcprofs.nl

06 31791954

Verder lezen