Over ons

Dental Care Professionals is actief voor de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en personeelsadvies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Zodat jij op een prettige manier goed geholpen wordt.

Thuis in de mondzorg sinds 2007

Netwerk, kennis en ervaring

Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Ons doel is mensen met elkaar te verbinden. Daarbij vinden we het belangrijk om kennis te delen.

Onze missie

Waar wij voor staan

Dental Care Professionals brengt mensen binnen de mondzorg bij elkaar. Wij bouwen continu aan de kwaliteit van ons netwerk door betrokken te zijn in alle contacten die we hebben. Wij delen de kennis die wij hebben van de markt voor mondzorg, zodat mensen die professioneel actief zijn in de mondzorg daar hun voordeel mee kunnen doen.

Goed luisteren naar wat mensen beweegt, stelt ons in staat mensen en organisaties met elkaar te verbinden. In ons handelen staan integriteit, professionaliteit en discretie centraal.

KvK en BTW nummer

Dental Care Professionals is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32124228 en ons BTW nummer is NL818084649.B01. Bij de Kamer van Koophandel zijn onze algemene voorwaarden gedeponeerd.