Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Ik ben Laura van der Laan

Dental Care Professionals is inmiddels een gevestigde naam. Misschien heb je één van ons al eens ontmoet op een beurs of evenement, bij een workshop of hebben we elkaar gesproken via de telefoon, Skype of e-mail. Maar je kent ons vast nog niet allemaal. Om onze Dental Care Professionals een gezicht te geven zullen we onszelf de komende weken één voor één voorstellen. Deze keer is het de eer aan Laura van der Laan om zichzelf voor te stellen in de rubriek IK BEN.

IK BEN Laura van der Laan. Ik ben inmiddels een jaar werkzaam bij Dental Care Professionals als Adviseur Werving & Selectie voor alle functies binnen de tandheelkunde in de regio Gelderland en Limburg. 

Mijn achtergrond
Na mijn sociale opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming paste een carrière waar het werken met mensen centraal staat goed bij mij. Zo ben ik na mijn afstuderen gestart bij Randstad in de zorgsector. Inmiddels ben ik circa negen jaar werkzaam in de werving en selectie. Na een aantal jaren geworven te hebben voor sales functies binnen de famaceutische industrie heb ik vijf jaar geleden de overstap gemaakt naar de tandheelkunde. Het medische spreekt mij erg aan, omdat mijn affiniteit bij de zorg ligt. 

Ik als adviseur werving en selectie
Mijn doel is de juiste persoon te vinden bij de praktijk. Ik hecht veel waarde aan goed contact met zowel de kandidaat als opdrachtgever, zodat je beide naar wens van dienst kunt zijn.

Gelderland en Limburg
Ben jij op zoek naar medewerkers voor je praktijk, of ben je werkzoekende binnen de tandheelkunde? Dan kom ik graag met je in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact met mij opnemen via 06 4554 5448 / 035 6959 504 of per e-mail: l.vanderlaan@dcprofs.nl

Auteur Laura van der Laan | Adviseur Werving & Selectie
Publicatiedatum 18-6-2019 0:00
Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology
Snel zoeken