Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Flexpool en payrolling

Flexpool

Heeft u te maken met plotselinge uitval van een van uw medewerkers? Het afbellen van patiënten wilt u vast voorkomen. Dental Care Professionals heeft een pool van medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Of het nu gaat om een tandarts, een mondhygiënist of een ervaren preventieassistent. Wij helpen u graag bij het waarborgen van de continuïteit in uw praktijk.

De mensen in onze Flexpool werken ofwel op basis van een overeenkomst van opdracht met uw praktijk, of worden via Dental Care Professionals verloond op basis van payroll.

Wat is Payrolling?

Payrolling biedt u flexibiliteit in de inzet van personeel. U bent geen juridisch werkgever, dat scheelt zorg en risico, bijvoorbeeld op loondoorbetaling bij ziekte. Door gebruik te maken van een flexibele CAO bij payroll kunt u 5,5 jaar mensen in dienst hebben zonder dat zij verplicht vast in dienst moeten treden.

De payroll mogelijkheid kunt u zowel voor korte als voor langduriger samenwerking inzetten. Als u kiest voor payrolling heeft de medewerker geen arbeidsovereenkomst met uw praktijk, maar via Dental Care Professionals. De medewerker valt onder de CAO van ABU-uitzendorganisaties. Het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende administratie worden door ons geregeld. 

U betaalt een uurtarief voor de gewerkte uren. Dus is de medewerker ziek of met vakantie dan betaalt u niets. Wilt u de samenwerking beëindigen dan kan dat zonder risico.

De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van het bruto uurloon van de medewerker. U kunt de medewerker inschalen volgens dezelfde richtlijn als uw andere medewerkers, zoals de KNMT of ANT richtlijn. Ook een variabele, omzetgerelateerde beloning is mogelijk. Payrolling kan voor elke functie in de tandartspraktijk.

Payrolling en detachering zijn nauw aan elkaar verwant. Bij detachering kiest u uit kandidaten waar wij al een overeenkomst mee hebben. Bij payrolling wordt de kandidaat specifiek voor de vacature geworven (door ons of door u) en gaat dan bij u aan de slag via payrolling. Ook als u zelf een tandartsassistent, mondhygiënist of tandarts heeft gevonden kunt u dus gebruik maken van de payrolling diensten van Dental Care Professionals.

Wanneer kiezen voor payrolling?

  • Bij tijdelijke vacatures
  • Bij opvang van drukte, vakantie of ziekte
  • Als u een maand proeftijd kort vindt en een langere periode wilt beoordelen of u de medewerker in vaste dienst wilt nemen
  • Als u optimaal flexibel wilt blijven in uw team
  • Als u beter wilt kunnen sturen op loonkosten
  • Als u het juridisch werkgeverschap liever bij een ander neerlegt

Ook als u zelf een tandartsassistent, mondhygiënist of tandarts heeft gevonden kunt u gebruik maken van de payrolling diensten van Dental Care Professionals.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over payrolling of een offerte ontvangen? Bel 035 6959501 of klik op

Ja, stuur mij een offerte

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens de workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 7 februari 2020, leert u hoe u in gesprekken met medewerkers uw doelen kunt behalen met behoud van de relatie.
KRT-punten: 3
Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Kick Off Teamsessie

Heeft u net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of zijn er veel personeelswisselingen geweest? Met de Kick Off Teamsessie maakt uw team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes en zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak
Meer weten? Bel Katja Siegers op 035 6959511 of mail

hr@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology