Praktijkbemiddeling

Je wilt je tandartspraktijk verkopen? Of juist een praktijk voor mondzorg kopen? Wij gaan actief aan de slag met jouw zoekvraag of verkoopopdracht. Wij begeleiden het proces van overname van goodwillwaardering tot en met het overnamecontract.

Een groot netwerk werkt

Voor elke praktijk de juiste koper

Onze kennis van de mondzorgmarkt maakt dat wij kopers en verkopers goed met elkaar kunnen verbinden. Daarbij hebben we oog voor zowel de zakelijke als de emotionele kant van een praktijkovername. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een vertrouwelijke aanpak.

Werkwijze praktijkbemiddeling

Bij het kopen van een tandartspraktijk of andere mondzorgpraktijk hoort een zorgvuldig besluitvormingsproces. Dit proces bestaat uit een aantal fasen. Je beslist zelf of je in alle fasen gebruik wilt maken van onze inzet en expertise, of alleen voor delen van het proces. Ook als jouw accountant of andere adviseur het (aan)koopproces begeleidt, kun je gebruikmaken van onze dienstverlening om een juiste praktijk of koper te vinden.

Tarieven praktijkbemiddeling

De kosten van onze bemiddeling en het advies bij het aan- of verkopen van een mondzorgpraktijk zijn afhankelijk van welke fasen je afneemt. Wij brengen kosteloos jouw wensen en ideeën met betrekking tot praktijkovername/-overdracht in kaart. We werken met een vast uurtarief. Sluit je een overeenkomst met een partij waar wij je geïntroduceerd hebben? Dan rekenen we een succes fee. Deze succes fee is uiteraard op basis van no cure no pay.