Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur

Referenties kandidaten

Ingrid Wafelbakker - Mondhygienist

Ik kan de samenwerking met DCP van harte aanbevelen. Mijn samenwerking met Mirjam Buisman was professioneel en plezierig. Na mijn terugkeer uit de VS wilde ik weer aan de slag in Nederland en heb in een prettig interview met Mirjam aan kunnen geven waar ik op naar zoek was en zij heeft voor mij contact gemaakt met een praktijk die daar helemaal op aansloot. Zowel de praktijk als ikzelf wisten voor de sollicitatie al wat we van elkaar konden verwachten en alles liep daardoor verder heel gemakkelijk. Ik heb nu een hele leuke baan, die ik zonder Mirjam misschien niet had gevonden! Ook na de plaatsing hielden we contact en was er goede follow up. Ben er blij mee!
Bedankt DCP en Mirjam Buisman!!

Alicja Marciniak - Tandarts

Dental Care Professional is een echt professioneel werving en selectiebureau. We hebben altijd goed contact gehad. Ik heb echt snel contact met mijn nieuwe werkgever gekregen en werk gevonden. Medewerkers van Dental Care Professionals hebben me ondersteuning en hulp geboden en al mijn vragen geduldig beantwoord.

Carin Schouten van der Velden - Tandartsassistent

Hoewel ik pas twee jaar ervaring had als tandartsassistente, zijn de dames van Dental Care Professionals er binnen korte tijd in geslaagd een ontzettend leuke, parttime baan voor mij te vinden.

Omdat zij door middel van prettige gesprekken het voorwerk voor je doen, ga je met een heel ander gevoel naar je sollicitatie. Je bent al deels geïntroduceerd en dat is wel zo prettig. Ook toen ik eenmaal aan het werk was, werd er nog geïnformeerd hoe het met mij ging. Dit heb ik als heel fijn ervaren.

Anne den Uijl - Tandarts

"Juli 2015 ben ik afgestudeerd als tandarts. In deze spannende tijd heb ik regelmatig prettig contact gehad met Dental Care Professionals. Dankzij dit contact heb ik kennis gemaakt met een van de praktijken waar ik nu met veel plezier werk!"

Mendy Koelewijn - Mondhygienist

Ik vind dat Dental Care Professionals goed selecteert en snel reageert als ik belangstelling heb voor een vacature. De betrokkenheid bij het verdere onderhandelingsproces tussen beide partijen is ook fijn.

Sietse Rood - Tandartsassistent

Door Dental Care Professionals heb ik nu een ontzettend leuke baan! Voorafgaand wordt er veel informatie gevraagd van beide partijen, zowel aan de tandarts als aan de assistente. Na een uitgebreid pré-sollicitatiegesprek, word je goed geïnformeerd over wat voor praktijk het is. Ik heb het gesprek heel erg aangenaam gevonden. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat, een super fijne werkplek! Ik werk hier met heel veel plezier!! Dankzij Dental Care Professionals.

Yolanda Bloemen - Mondhygienist

Met alle vertrouwen kun je Dental Care Professionals voor je laten werven. Je hebt er geen omkijken naar, discreet en efficiënt. Het is fijn om deze professionele bemiddeling te ervaren. Het scheelt veel tijd, zij zoeken èn vinden, juist datgene wat past, voor beide partijen. Een hele geruststelling, zeker gezien de huidige, grillige arbeidsmarkt. Aanrader!

Kabir Fahari - Tandarts

Via Dental Care Professionals heb ik mijn droombaan kunnen vinden. Ze beschikken over een goede mensenkennis. zeer professioneel.

Shezana Swaria - Tandartsassistent

Top bureau. Erg betrokken en behulpzaam. Een bureau waar ik zeker contact mee houd. Ik ben netjes begeleid van begin tot eind. Een aanrader om je hier in te schrijven.

Annick Bonnet-Retera - Mondhygienist

Zonder enige sollicitatie ervaring en al aardig op leeftijd kwam ik alweer enige tijd geleden bij DCP terecht. Ik ben daar door Mirjam professioneel maar vooral zeer vriendelijk ontvangen. Zij heeft me geholpen aan een leuke uitdagende baan. Het contact tussen DCP, de opdrachtgever en de sollicitant is goed. Ook achteraf is er mogelijkheid tot terugkoppeling. Kortom; ik ben blij destijds de stap te hebben genomen me bij Dental Care Professionals in te schrijven!

Chantal Dekker - Tandartsassistent

Ik ben super blij dat ik via Dental Care Professionals aan mijn huidige baan ben gekomen. Ik kwam bij Dental Care Professionals voor informatie, maar ging er met een super leuke baan vandoor. Het contact met Julia en Mirjam was altijd enorm vertrouwd, een heel fijn sollicitatiegesprek en daarna in spanning af wachten of zij mij geschikt vonden voor de werkgever. En dit was zo, een perfecte match! Hartelijk bedankt Dental Care Professionals.

Mitra Nourzad - Mondhygienist

Ik heb altijd een prettige samenwerking met Dental Care Professionals. Prettige mensen werken daar, tevens erg professioneel. Vriendelijk en goed in omgang. Dental Care Professionals heeft ook een aanbod van goede vacatures.

Edyta van Exter - Preventieassistent

In Dental Care Professionals heb ik een professionele partner gevonden in mijn zoektocht naar een goede baan. Ze beschikken over een goede mensenkennis en namen mijn wensen serieus waardoor ze me op de juiste waarden wisten te schatten en mij een passende functie hebben aangeboden. Inmiddels werk ik hier ruim vier maanden met plezier en een vaste baan ligt in het verschiet.

Laylah Hassanzadeh - Mondhygienist

De samenwerking met Dental Care Professionals heb ik als zeer prettig ervaren, ze kijken naar je wensen en zoeken een vacature die goed bij je past. De persoonlijke benadering vond ik het fijnst, ze nemen de tijd voor je en reageren ook snel. Eerlijk gezegd heb ik dit met geen ander bemiddelingsbureau meegemaakt. Ik zal in de toekomst ook altijd Dental Care Professionals benaderen voor nieuwe vacatures.

Wietske Lengkeek - Preventieassistent

Mijn contact met Dental Care Professionals heb ik als erg positief ervaren. Ze denken met je mee in het vinden van een nieuwe werkplek en begeleiden je ook goed in het sollicitatieproces. Hierbij staan ze echt naast je en niet tegenover je. Ze kijken niet alleen vanuit de opdrachtgever naar de vacature maar ook vanuit jouw kant. Op die manier kunnen ze de beste baan voor je vinden. Wat ik ook als prettig heb ervaren is de terugkoppeling op mijn reacties op vacatures. Die kwam er altijd, ook als de vacature niet geschikt voor mij was. Bij andere bemiddelingsbureaus kwam het regelmatig voor dat ik niets vernam als ik gereageerd had op een vacature.


Michelle Bekooij - Mondhygienist

Dental Care Professionals heeft mij, als pas afgestudeerd mondhygiënist, uitstekend geholpen bij het 'uitkiezen' van mijn nieuwe werkplek. Het wervingsbureau heeft echter ook geholpen bij het introduceren op de arbeidsmarkt als beginnend mondhygiënist.
Ik raad Dental Care Professionals dan ook zeker aan bij mijn toekomstige collega's!

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wil je een praktijk overnemen of heb je dat al gedaan? Dan ben je vast al voor nieuwe uitdagingen komen staan. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsbeleid en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Wij willen tandarts-ondernemers ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor je in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in je praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology