Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

De professionele partner voor de start van jouw carriere

Met ons vind je werk in de praktijk die bij jou past

Voor een goede start van je carrière als tandarts is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dit geldt zeker voor de keuze in welke praktijk(en) je gaat werken. Dental Care Professionals is jouw partner in dit proces.

Goed voorbereid solliciteren

Er is werk genoeg, maar welke praktijk past er goed bij jou? Daar gaan we met je over in gesprek. Onze werving- en selectieadviseurs kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zij brengen je in contact met praktijken die aansluiten bij jouw ambities en wensen. Wij kennen de praktijken waar de vacatures zijn goed, omdat we er zelf geweest zijn. Daarom kunnen we je vooraf uitgebreid informeren en met je overleggen of je wel of niet op gesprek wilt gaan. Dat bespaart je tijd en zo kan je goed voorbereid het sollicitatiegesprek ingaan. Tijdens het sollicitatieproces kan je met je vragen en opmerkingen terecht bij ‘jouw’ werving en selectieadviseur.

Een prettige start

Wij helpen met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen tussen de praktijk en jou als praktijkmedewerker. Dit draagt bij aan een prettige start in de nieuwe werkomgeving. Voor ons staat voorop dat jij een succesvolle en prettige samenwerking tegemoet kunt zien in de praktijk.

Actuele vacatures

Onze dienstverlening is voor jou gratis. Genoeg redenen dus om Dental Care Professionals in te schakelen voor het vinden van een geschikte praktijk. Ga direct naar

Tandarts vacatures

Mondhygiënist vacatures

Wij zijn er ook voor de startende tandarts-ondernemer

De stap naar het overnemen van een eigen tandartspraktijk neemt de ene tandarts sneller dan de andere. Ben je toe aan het overnemen van een tandartspraktijk of twijfel je er aan of het ondernemerschap voor jou een goede keuze is? Wij gaan graag met je in gesprek. Ook als je overweegt om toe te treden tot een maatschap.

De praktijkadviseurs van Dental Care Professionals kunnen bogen op jarenlange ervaring met praktijkovernames in de mondzorg. Elke tandartspraktijk is uniek. Wij bespreken de ins en out van de praktijkovername met je en maken een gedegen analyse van de praktijk. Hierin gaan we verder dan alleen het beoordelen van het cijferwerk. Een praktijk bestaat immers op de eerste plaats uit mensen: teamleden, patiënten en eventueel medematen. En jij als ondernemende tandarts natuurlijk! en goed wilt weten wat dat voor je betekent.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Wil jij actuele vacatures in je mailbox ontvangen? Wij houden je op de hoogte van het aanbod in de regio waarin jij wilt werken. Schrijf je nu in!

Inschrijven
Zet uw team op voorsprong!

Wilt u uw team een leerzame cursus bieden die motiveert? Ga met uw team naar Mallorca. U en uw teamleden worden zich bewust van het eigen gedrag en hoe dit doorwerkt in het team. Zo leert u nog beter samenwerken en ieders kracht te benutten. Meer informatie?

Teamcursus Mallorca

Volg ons
Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wilt u een praktijk overnemen of heeft u er een overgenomen? Dan komen er vast nieuwe uitdagingen op uw pad. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsmanagement en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Ons doel is de tandarts-ondernemer te ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor u in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in uw praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology