Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

De professionele partner voor de start van jouw carriere

Met ons vind je werk in de praktijk die bij jou past

Voor een goede start van je carrière als tandarts is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dit geldt zeker voor de keuze in welke praktijk(en) je gaat werken. Dental Care Professionals is jouw partner in dit proces.

Goed voorbereid solliciteren

Er is werk genoeg, maar welke praktijk past er goed bij jou? Daar gaan we met je over in gesprek. Onze werving- en selectieadviseurs kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zij brengen je in contact met praktijken die aansluiten bij jouw ambities en wensen. Wij kennen de praktijken waar de vacatures zijn goed, omdat we er zelf geweest zijn. Daarom kunnen we je vooraf uitgebreid informeren en met je overleggen of je wel of niet op gesprek wilt gaan. Dat bespaart je tijd en zo kan je goed voorbereid het sollicitatiegesprek ingaan. Tijdens het sollicitatieproces kan je met je vragen en opmerkingen terecht bij ‘jouw’ werving en selectieadviseur.

Een prettige start

Wij helpen met het afstemmen van wederzijdse verwachtingen tussen de praktijk en jou als praktijkmedewerker. Dit draagt bij aan een prettige start in de nieuwe werkomgeving. Voor ons staat voorop dat jij een succesvolle en prettige samenwerking tegemoet kunt zien in de praktijk.

Actuele vacatures

Onze dienstverlening is voor jou gratis. Genoeg redenen dus om Dental Care Professionals in te schakelen voor het vinden van een geschikte praktijk. Ga direct naar

Tandarts vacatures

Mondhygiënist vacatures

Wij zijn er ook voor de startende tandarts-ondernemer

De stap naar het overnemen van een eigen tandartspraktijk neemt de ene tandarts sneller dan de andere. Ben je toe aan het overnemen van een tandartspraktijk of twijfel je er aan of het ondernemerschap voor jou een goede keuze is? Wij gaan graag met je in gesprek. Ook als je overweegt om toe te treden tot een maatschap.

De praktijkadviseurs van Dental Care Professionals kunnen bogen op jarenlange ervaring met praktijkovernames in de mondzorg. Elke tandartspraktijk is uniek. Wij bespreken de ins en out van de praktijkovername met je en maken een gedegen analyse van de praktijk. Hierin gaan we verder dan alleen het beoordelen van het cijferwerk. Een praktijk bestaat immers op de eerste plaats uit mensen: teamleden, patiënten en eventueel medematen. En jij als ondernemende tandarts natuurlijk! en goed wilt weten wat dat voor je betekent.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Wil jij actuele vacatures in je mailbox ontvangen? Wij houden je op de hoogte van het aanbod in de regio waarin jij wilt werken. Schrijf je nu in!

Inschrijven
Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Wilt u onze uitnodigingen ontvangen?

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze gratis bijeenkomsten? Dit betreft lezingen over interessante onderwerpen, met KRT-punten. Laat het ons weten!

Ja, nodig mij uit voor gratis lezingen

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology