Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Teamontwikkeling

Dental Care Professionals verzorgt cursussen en bijeenkomsten, gericht op ontwikkeling van het tandheelkundige team. Onze cursussen richten zich op onderwerpen rond communicatie en samenwerking. Van cursussen op open inschrijving tot maatwerk cursussen voor uw eigen praktijkteam. Voor meer informatie of een afspraak neemt u contact op met Katja Siegers, HR-adviseur, k.siegers@dcprofs.nl.

Samenwerk Spel voor tandheelkundige teams

Elke medewerker draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering, een optimale patiëntenzorg en aan de werksfeer. Niet alleen als eenling, maar zeker ook als team. Dental Care Professionals draagt graag bij aan ontwikkeling van uw team. Bijvoorbeeld met het Dental Care Professionals Samenwerk Spel, een spel speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige teams. Hoog gewaardeerd om de verfrissende inzichten die het oplevert. Bovendien erg leuk om te spelen!

Workshop Gespreksvaardigheden

Gesprekken met medewerkers kunnen soms knap lastig zijn. Hoe zorgt u er voor dat u tijdens het gesprek uw doelen bereikt, met behoud van de relatie met de medewerker? Tijdens de workshop gespreksvaardigheden op 8 februari leert u in één middag hoe u (lastige) gesprekken met uw medewerkers aan kunt gaan en kunt sturen in de juiste richting. Voor meer informatie en om in te schrijven ga naar:

Workshop Gespreksvaardigheden

Leveringsvoorwaarden en klachtenregeling

Voor onze leveringsvoorwaarden en de klachtenregeling inzake training en teamcoaching ga naar Leveringsvoorwaarden training en coaching.

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Workshop Gespreksvaardigheden op 14 juni

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4. Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology