Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur

Workshops en cursussen

Dental Care Professionals verzorgt workshops en bijeenkomsten, gericht op ontwikkeling van het tandheelkundige team. Van workshops op open inschrijving tot maatwerk cursussen voor uw eigen praktijkteam. Voor meer informatie of een afspraak mailt u onze HR-adviseurs op hr@dcprofs.nl of u belt 035 6959508.

Workshop Gespreksvaardigheden

Gesprekken met medewerkers kunnen soms knap lastig zijn. Hoe zorgt u er voor dat u tijdens het gesprek uw doelen bereikt, met behoud van de relatie met de medewerker? Tijdens de workshop gespreksvaardigheden leert u in één middag hoe u (lastige) gesprekken met uw medewerkers aan kunt gaan en kunt sturen in de juiste richting. Voor meer informatie en om in te schrijven voor de eerstvolgende workshop op 7 februari, ga naar:

Workshop Gespreksvaardigheden

Workshop Grip op Verzuim

In deze interactieve workshop geven onze HR-adviseurs u praktische handvatten om het verzuim in uw praktijk aan te pakken. Hoe reageert u op een ziekmelding? Wat doet u bij een langdurig zieke medewerker? Wat vraagt u wel en wat vraagt u niet? En hoe stuurt u de bedrijfsarts en de arbodienst aan? Door gericht actie te ondernemen en de juiste vragen te stellen, kunt u het verzuim in uw organisatie behoorlijk terugdringen. En dat levert u letterlijk én figuurlijk winst op! Bent u benieuwd naar onze 'gouden tips'? Neem dan deel aan de volgende workshop op 6 maart.

Workshop Grip op Verzuim

Samenwerk Spel voor tandheelkundige teams

Elke medewerker draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering, een optimale patiëntenzorg en aan de werksfeer. Niet alleen als eenling, maar zeker ook als team. Dental Care Professionals draagt graag bij aan ontwikkeling van uw team. Bijvoorbeeld met het Dental Care Professionals Samenwerk Spel, een spel speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige teams. Hoog gewaardeerd om de verfrissende inzichten die het oplevert. Bovendien erg leuk om te spelen!

Kick Off Teamsessie

Heeft u net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of zijn er veel personeelswisselingen geweest? Met de Kick Off Teamsessie maakt uw team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

Inhoud Kick Off Teamsessie:
• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes & zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak 

Resultaat:
U en uw team weet hoe het best met elkaar samen te werken om praktijkdoelen te behalen. Er zijn duidelijke kaders, richtlijnen en doelen opgesteld. Het team heeft handvatten om aan de doelen te werken en de samenwerking verder te optimaliseren.
Deze Kick Off Teamsessie duurt vier uur. Meer informatie? Mail hr@dcprofs.nl of bel 035 5959511 of whatsapp 06 33368927.

Leveringsvoorwaarden en klachtenregeling

Voor onze leveringsvoorwaarden en de klachtenregeling inzake training en teamcoaching ga naar Leveringsvoorwaarden training en coaching.

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wil je een praktijk overnemen of heb je dat al gedaan? Dan ben je vast al voor nieuwe uitdagingen komen staan. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsbeleid en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Wij willen tandarts-ondernemers ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor je in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in je praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology