Voor werkzoekers

Werk je in de mondzorg en ben je op zoek naar een andere of extra werkplek? Dan zit je hier helemaal goed! We leggen je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen en hoe wij de baan voor jou vinden die écht bij je past.

Ons doel

De perfecte match

Jouw wensen en ambities staan bij ons voorop! We introduceren je alleen bij tandartspraktijken waarvan wij denken dat die aansluiten bij jouw wensen en ambities. We kijken kritisch of de praktijk kan bieden waar jij naar op zoek bent. En andersom natuurlijk. Ons doel is de perfecte match tussen kandidaat en praktijk en hier zetten wij ons elke dag opnieuw voor in.

Groot netwerk

Vacatures door het hele land

Onze werving- en selectieadviseurs kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Elke adviseur werkt voor een eigen regio en heeft daar een groot netwerk van praktijken. Daar kunnen we jou mee in contact brengen. De praktijken kennen we persoonlijk, zodat we je vooraf uitgebreid kunnen informeren. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite! En ook goed om te weten: onze dienstverlening is voor jou gratis.

Ben jij tandarts, mondhygiënist, tandartsassistente of heb je een andere functie in de mondzorg én ben je op zoek naar een andere of extra werkplek? Schrijf je dan nu in als werkzoekende en de adviseur uit jouw regio neemt contact met je op.

Gemakkelijk solliciteren

Hoe werkt het voor jou?

Veelgestelde vragen

Zijn jullie een uitzendbureau?

Nee, wij zijn een bemiddelingsbureau. Wij krijgen vacatures binnen van tandartspraktijken door heel Nederland. Zij vragen ons te helpen zoeken naar geschikte kandidaten. Wij helpen jou met het vinden van de baan die past bij je wensen en werkervaring. Als je wordt aangenomen, dan ga je een contract aan met de tandartspraktijk. Bij tijdelijke functies of bij invalwerkzaamheden wordt soms een ander soort overeenkomst gesloten. Hierover word je vooraf geïnformeerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ik wil extra werken naast mijn vaste baan. Kan dat?

Ja, hiervoor hebben we de Mondzorg Flexpool in het leven geroepen. Als je je aanmeldt bij de Mondzorg Flexpool bepaal je zelf je beschikbaarheid en reisafstand. Meer weten over de Mondzorg Flexpool? https://www.mondzorgflexpool.nl/

Ik ben nog aan het studeren. Kan ik al werken in een tandartspraktijk?

Goed dat je al tijdens je studie wilt werken om ervaring op te doen en wat bij te verdienen. In veel gevallen zijn er mogelijkheden om naast je studie te werken in een tandartspraktijk. Wij bespreken graag jouw specifieke situatie. Neem gerust contact op en wij vertellen je meer.

Wat kan ik verdienen in de tandheelkunde?

Vanzelfsprekend hangt je salaris af van je functie en je werkervaring. De mondzorgsector heeft geen CAO. De brancheverenigingen KNMT en NVM hebben wel richtlijnen vastgesteld. Zo zijn er salarisrichtlijnen voor de functie van tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent en praktijkmanager. De salarisrichtlijnen vind je hier.