Solliciteren via Dental Care Professionals

Je bent op zoek naar een andere of extra werkplek. Banen genoeg, zou je zeggen. Toch is het lastig om een werkplek te vinden die precies aansluit bij jouw wensen, ambities en werkervaring. De tandartspraktijken bij jouw in de regio kennen wij persoonlijk. Zo kunnen we je uitgebreid informeren over de grootte van de praktijk, het team, de sfeer, de werkzaamheden en de mogelijkheden qua werktijden en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw wensen, onze taak

Onze werkwijze

 1. Je schrijft je in via het inschrijfformulier of solliciteert op een specifieke vacature via onze website.
 2. Tijdens een intakegesprek bespreken we (uiteraard gratis en vrijblijvend) wat jouw wensen en ambities zijn. Wij informeren je over passende vacatures en jij geeft aan of je al dan niet op gesprek wilt bij de betreffende praktijk(en). We stellen je alleen voor bij praktijken als jij dat wilt. Als je anoniem voorgesteld wilt worden zorgen wij daarvoor. Wij gaan uiterst discreet met je gegevens om.
 3. Gesprekken en meeloopdagen. Gesprekken en eventuele meeloopdagen plannen we voor je in. Als je tussendoor vragen hebt kun je terecht bij jouw vaste werving- en selectieadviseur.
 4. Wij hopen natuurlijk dat jij en de tandartspraktijk enthousiast over elkaar zijn. Afhankelijk van je functie en onderlinge afspraken krijg je dan een contract of een overeenkomst van opdracht aangeboden. Heb je hier nog vragen over? Ook dan staan we voor je klaar.
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ontzettend leuk als wij je hebben kunnen helpen bij het vinden van een fijne werkplek. Wij hopen dat je het naar je zin hebt en zullen contact opnemen om te horen hoe het gaat. Mocht je onverhoopt toch ergens tegenaan lopen, staan wij uiteraard voor je klaar.

De juiste match tussen kandidaat en tandartspraktijk, dát is ons doel!

Neem contact op

  Waarom werk zoeken via Dental Care Professionals?

  De voordelen

  • Jouw wensen staan voorop
  • Groot netwerk van praktijken bij jou in de buurt
  • Je kunt anoniem worden voorgesteld bij praktijken
  • Je hebt een vaste werving- en selectieadviseur als contactpersoon
  • Je ontvangt als eerste de nieuwste vacatures
  • En dat alles gratis en vrijblijvend!