Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Praktijkorganisatie en teamontwikkeling

Als u voor belangrijke beslissingen in uw praktijkorganisatie staat, vindt u in Dental Care Professionals een betrokken en onafhankelijke partner. Onze praktijkadviseurs weten van binnen uit hoe het werkt in de organisatie van een tandartspraktijk. Dit maakt onze adviezen concreet en praktisch uitvoerbaar.

Succesvol en plezierig ondernemen

Een goede start van uw onderneming is de basis voor toekomstig succes. Het begint met het schrijven van een goed ondernemersplan voor uw tandartspraktijk. In de periode na overname of na het opstarten van een praktijk komt er heel wat af op de praktijkhouder. Wij bieden advies en begeleiding op maat. Niet alleen voorafgaand aan de overname van een praktijk voor mondzorg, maar ook bij het op- en uitbouwen van de praktijk.

De meeste tandartsen willen primair zorgverlener zijn. Managementtaken kunnen als een belasting worden ervaren door de tandarts-ondernemer. Gewenste veranderingen of gesignaleerde verbetermogelijkheden blijven daardoor wel eens liggen. Dat is jammer, want stilstand leidt in de praktijk vaak tot achteruitgang. Met de inzet van Dental Care Professionals blijft uw praktijkorganisatie up to date en blijft uw team zich ontwikkelen.

Praktische management ondersteuning

Wij bieden praktische ondersteuning en advies op het gebied van:

De tandarts-ondernemer vindt in Dental Care Professionals een betrokken adviseur die u praktisch en concreet ondersteunt bij succesvol en plezierig ondernemen. Uw visie op tandheelkundig ondernemerschap staat daarbij voorop.

Praktijkadviseurs

Mr. Patrick Crielaers ondersteunt praktijken op het gebied van financiën en praktijkorganisatie. Patrick helpt de interne processen structureren, gericht op kwaliteit van de organisatie en van de zorg. 

Drs. Marlies van der Vooren is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij adviseert werkgevers op het gebied van organisatieontwikkeling en teammanagement.

Drs. Nicole Roskamp-Eldering, HR-adviseur, biedt praktische ondersteuning bij HR-zaken als contracten, ziekteverzuim en ontslag. U kunt kiezen voor een HR-abonnement voor structurele ondersteuning personeelszaken, of Nicole inschakelen bij specifieke situaties.

Voor adviesvragen die buiten ons expertisegebied liggen, zoals protocollen op het gebied van infectiepreventie, kunnen wij u doorverwijzen naar specialisten uit ons netwerk.

Contact

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Wilt u onze uitnodigingen ontvangen?

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze gratis bijeenkomsten? Dit betreft lezingen over interessante onderwerpen, met KRT-punten. Laat het ons weten!

Ja, nodig mij uit voor gratis lezingen

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology