Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Praktijkovername

U wilt uw tandartspraktijk verkopen? Of juist een praktijk kopen? Wij gaan actief aan de slag met uw zoekvraag of verkoopopdracht. Wij begeleiden het proces van overname met betrokkenheid en professionaliteit, van goodwillwaardering tot het opstellen van het overnamecontract. Daarbij zijn vertrouwelijkheid en aandacht voor de emotionele kant van het overnameproces van belang.

Onze praktijkadviseurs kennen de markt als geen ander en beschikken over een uitgebreid netwerk. Elke praktijkoverdracht vergt maatwerk. De ene tandarts en tandartspraktijk is immers de andere niet. Bij Dental Care Professionals kunt u rekenen op een maatwerkbenadering met persoonlijke aandacht.

Wilt u zich oriënteren op verkoop van uw tandartspraktijk?

Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken wat u kunt verwachten in het verkoopproces. Wat vindt u belangrijk bij verkoop van uw praktijk? Dat geeft al richting aan het profiel van de meest passende overnamepartij. Dental Care Professionals heeft een groot netwerk van relaties die een praktijk ter overname zoeken. Dit varieert van tandartsen die solo willen ondernemen, duo's die samen een tandartspraktijk willen kopen tot regionale en landelijk werkende tandheelkundige ketenorganisaties.

Ook als u al een potentiële overnamekandidaat hebt en ondersteuning wilt bij het proces kunt u op ons rekenen. En bij het verkopen van een aandeel in een maatschap zijn wij u graag van dienst. 

Wilt u een praktijk overnemen?

Op onze website staat een beperkt deel van het ons bekende aanbod van mondzorgpraktijken. Verkopers hechten immers aan discretie en kiezen soms voor 'stille verkoop'. Tandartsen die ons een zoekopdracht hebben gegeven informeren wij over het aanbod van praktijken in de gewenste regio.

Samenvoeging van praktijken

Wilt u uw tandartspraktijk laten groeien door een praktijk over te nemen en te integreren in uw praktijk of wilt u met een collega samengaan? Wij helpen u graag in dit proces. Zonodig beginnen we met het vertrouwelijk benaderen van de collega('s) waar u mee in gesprek wilt komen. Wij bespreken wat de wensen en ideeën zijn van u en van de over te nemen partij en zorgen dat verwachtingen en afspraken goed op elkaar worden afgestemd. Belangrijk is dat ook de samenvoeging van de teams van medewerkers goed wordt begeleid. Wij staan u hierbij met raad en daad terzijde.  

Goodwill waardering

Wilt u weten wat een reële goodwill is voor uw tandartspraktijk? Of wilt u een praktijk kopen en vraagt u zich af of de vraagprijs marktconform is? Een tandartspraktijk is meer dan alleen de cijfers. Wij maken een analyse van de praktijk, resulterend in een waardering van de goodwill.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven voor bemiddeling bij het kopen of verkopen van een tandartspraktijk of andere mondzorgpraktijk? We maken graag een afspraak voor een bezoek of voor telefonisch contact. Bel Patrick Crielaers op 035 6959506 of op 06 13752586 of vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie  

 

Praktijkaanbod                  

 

Te koop gevraagd

Algemene voorwaarden Praktijkadvies

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Workshop Gespreksvaardigheden op 14 juni

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4. Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology