Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Claudia Haug, HR-adviseur

Praktijkovername

U wilt uw tandartspraktijk verkopen? Of juist een praktijk kopen? Wij gaan actief aan de slag met uw zoekvraag of verkoopopdracht. Wij begeleiden het proces van overname met betrokkenheid en professionaliteit, van goodwillwaardering tot het opstellen van het overnamecontract.

U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en oog voor de emotionele kant van het proces. Daarbij is vertrouwelijkheid vanzelfsprekend.

Wilt u uw tandartspraktijk overdragen?

Wij gaan graag met u in gesprek. Wat vindt u belangrijk bij verkoop van uw praktijk? Dat geeft al richting aan het profiel van de meest passende overnamepartij. Dental Care Professionals heeft een groot netwerk. Dit varieert van tandartsen die solo willen ondernemen, duo's die samen een tandartspraktijk willen kopen tot regionale en landelijke ketens.

Het verkoopproces van een praktijk bestaat uit verschillende fasen. U beslist in welke fase(n) u van onze diensten gebruik wilt maken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om zoveel mogelijk interesse voor uw praktijk te genereren, ook als uw accountant al een waardering heeft gemaakt. U blijft daarbij anoniem tot u met een gegadigde in gesprek wilt gaan. U kunt ook op ons rekenen als u al een beoogde overnamekandidaat hebt en het onderhandelingsproces liever aan een derde overlaat. Elke praktijkoverdracht vraagt om maatwerk en dat bieden wij graag.

Wilt u een tandartspraktijk overnemen?

Op onze website vindt u een beperkt deel van het ons bekende aanbod van mondzorgpraktijken. Verkopers vinden vertrouwelijkheid belangrijk en kiezen soms voor 'stille verkoop'. Wij informeren u over praktijken ter overname in de regio waar u zich wilt vestigen. Die informatie is altijd eerst anoniem.

Tandartspraktijken samenvoegen

Wilt u uw tandartspraktijk laten groeien door de praktijk van een collega te integreren in uw praktijk of wilt u met een collega samengaan? Wij helpen u graag in dit proces. Wij benaderen vertrouwelijk de collega('s) waar u mee in gesprek wilt komen. Wij bespreken wat de wensen en ideeën zijn van u en van de over te nemen partij en zorgen dat verwachtingen en afspraken goed op elkaar worden afgestemd. 

Belangrijk is dat ook de samenvoeging van de teams goed wordt begeleid. Onze HR-adviseurs helpen u hier graag bij. Bijvoorbeeld door contracten te harmoniseren of met een Kick Off Teamsessie. Zie Teamontwikkeling.  

Maatschapsassociatie of -dissociatie

Heeft u een tandarts-collega waar u een maatschap mee wilt aangaan? Dan is het belangrijk om heldere afspraken met elkaar te maken en de juiste keuzes te maken. Zowel wat betreft de vorm van samenwerking als de financiële consequenties.

Uit een maatschap stappen lijkt misschien eenvoudig, maar kan onvoorziene problemen geven. Mr. Patrick Crielaers heeft als praktijkadviseur ervaren dat belangen van maten soms onverwacht uit elkaar lijken te liggen. Emoties kunnen dan oplopen. Hij behartigt uw belangen, met oog voor de andere partij. Zodat u zich verzekerd weet van deskundig en betrokken advies, met als doel het behalen van optimaal resultaat.

Goodwill waardering

Wilt u weten wat een reële goodwill is voor uw tandartspraktijk? Of wilt u een praktijk kopen en vraagt u zich af of de vraagprijs marktconform is? Een tandartspraktijk is meer dan alleen de cijfers. Wij maken een analyse van de praktijk, resulterend in een waardering van de goodwill.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van praktijkbemiddeling en -advies? Bel Patrick Crielaers op 035 6959506 of op 06 13752586 of vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie  

 

Praktijkaanbod                  

 

Te koop gevraagd

Algemene voorwaarden Praktijkadvies

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wil je een praktijk overnemen of heb je dat al gedaan? Dan ben je vast al voor nieuwe uitdagingen komen staan. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsbeleid en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Wij willen tandarts-ondernemers ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor je in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in je praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology