Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Praktijkovername

U wilt uw tandartspraktijk verkopen? Of juist een praktijk kopen? Wij gaan actief aan de slag met uw zoekvraag of verkoopopdracht. Wij begeleiden het proces van overname met betrokkenheid en professionaliteit, van goodwillwaardering tot het opstellen van het overnamecontract. Daarbij is vertrouwelijkheid vanzelfsprekend. 

Elke praktijkoverdracht vergt maatwerk. De ene tandarts en tandartspraktijk is immers de andere niet. Bij Dental Care Professionals kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en oog voor de emotionele kant van het proces.

Wilt u uw tandartspraktijk overdragen?

Wij gaan graag met u in gesprek. Wat vindt u belangrijk bij verkoop van uw praktijk? Dat geeft al richting aan het profiel van de meest passende overnamepartij. Dental Care Professionals heeft een groot netwerk van relaties die een praktijk ter overname zoeken. Dit varieert van tandartsen die solo willen ondernemen, duo's die samen een tandartspraktijk willen kopen tot regionale en landelijk werkende tandartsketens.

Het verkoopproces van een praktijk bestaat uit verschillende fasen. U beslist in welke fase(n) u van onze diensten gebruik wilt maken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om zoveel mogelijk interesse voor uw praktijk te genereren, ook als uw accountant al een waardering heeft gemaakt. U blijft daarbij anoniem tot u met een gegadigde in gesprek wilt gaan. En u kunt ook op ons rekenen als u juist al een beoogde overnamekandidaat hebt en het onderhandelingsproces liever aan een derde overlaat. Elke praktijkoverdracht vraagt om maatwerk en dat bieden we graag.

Wilt u een tandartspraktijk overnemen?

Op onze website vindt u een beperkt deel van het ons bekende aanbod van mondzorgpraktijken. Verkopers vinden vertrouwelijkheid belangrijk en kiezen soms voor 'stille verkoop'. Wij informeren u over praktijken ter overname in de regio waar u zich wilt vestigen. Die informatie is altijd eerst anoniem.

Tandartspraktijken samenvoegen

Wilt u uw tandartspraktijk laten groeien door de praktijk van een collega te integreren in uw praktijk of wilt u met een collega samengaan? Wij helpen u graag in dit proces. Wij benaderen vertrouwelijk de collega('s) waar u mee in gesprek wilt komen. Wij bespreken wat de wensen en ideeën zijn van u en van de over te nemen partij en zorgen dat verwachtingen en afspraken goed op elkaar worden afgestemd. 

Belangrijk is dat ook de samenvoeging van de teams goed wordt begeleid. Onze HR-adviseurs helpen u hier graag bij. Bijvoorbeeld door contracten te harmoniseren of met een Kick Off Teamsessie. Zie Teamontwikkeling.  

Maatschapsassociatie of -dissociatie

Heeft u een tandarts-collega waar u een maatschap mee wilt aangaan? Dan is het belangrijk om heldere afspraken met elkaar te maken en de juiste keuzes te maken. Zowel wat betreft de vorm van samenwerking als de financiële consequenties.

Uit een maatschap stappen lijkt misschien eenvoudig, maar kan onvoorziene problemen geven. Bijvoorbeeld als uw beoogde opvolger niet geaccepteerd wordt door de andere maten. Of als u uw deel van het onroerend goed wilt verkopen aan uw maten, maar het niet eens wordt over de voorwaarden.

Mr. Patrick Crielaers heeft als praktijkadviseur ervaren dat belangen van maten soms onverwacht uit elkaar lijken te liggen. Emoties kunnen dan oplopen. Hij behartigt uw belangen, met oog voor de andere partij. Zodat u zich verzekerd weet van deskundig en betrokken advies, met als doel het behalen van optimaal resultaat.

Goodwill waardering

Wilt u weten wat een reële goodwill is voor uw tandartspraktijk? Of wilt u een praktijk kopen en vraagt u zich af of de vraagprijs marktconform is? Een tandartspraktijk is meer dan alleen de cijfers. Wij maken een analyse van de praktijk, resulterend in een waardering van de goodwill.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van praktijkbemiddeling en samenwerkingsvormen? Bel Patrick Crielaers op 035 6959506 of op 06 13752586 of vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie  

 

Praktijkaanbod                  

 

Te koop gevraagd

Algemene voorwaarden Praktijkadvies

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens de workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 7 februari 2020, leert u hoe u in gesprekken met medewerkers uw doelen kunt behalen met behoud van de relatie.
KRT-punten: 3
Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Kick Off Teamsessie

Heeft u net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of zijn er veel personeelswisselingen geweest? Met de Kick Off Teamsessie maakt uw team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes en zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak
Meer weten? Bel Katja Siegers op 035 6959511 of mail

hr@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology