Julia Meester, recruiter
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals

Voor werkzoekers

Mondzorg professionals die een andere werkomgeving zoeken zijn bij ons aan het goede adres. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities, om je voor te kunnen stellen bij een praktijk die bij je past. Het is immers essentieel dat zowel jij als de praktijkhouder blij zijn met het resultaat van onze werving- en selectiediensten. Ons doel is bij te dragen aan een lange termijn samenwerking tussen de tandarts, mondhygienist, tandartsassistente of praktijkmanager die via ons werk vindt en het praktijkteam.

Vind de vacature in de praktijk voor mondzorg die bij je past!

Ben je tandarts, orthodontist, mondhygiënist, tandartsassistent, of in een andere rol werkzaam in de mondzorg? Schrijf je in bij Dental Care Professionals. Wij houden je op de hoogte van vacatures in jouw regio. Wij luisteren naar je wensen. Wij staan voor het maken van een goede match. Voor jou betekent dit dat we eerst met je afstemmen of een vacature voor jou interessant is. Zo ja, dan introduceren we je bij de praktijk. Jouw cv komt alleen daar terecht waar jij in gesprek wilt.

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

035 6959501
06 13206179
Volg ons
Wilt u onze uitnodigingen ontvangen?

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze gratis bijeenkomsten? Dit betreft lezingen over interessante onderwerpen, met KRT-punten. Laat het ons weten!

Ja, nodig mij uit voor gratis lezingen

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology