Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Onze werkwijze

Op zoek naar een baan in de tandheelkunde?

Voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en andere mensen die werken in de mondzorg zijn wij de sparring partner bij het vinden van een baan die goed past. Ligt je voorkeur bij werken in een groot team, of werk je liever in een kleinere tandartspraktijk? Hoeveel dagen ben je inzetbaar? Wij inventariseren je wensen en houden je op de hoogte van actuele vacatures in jouw regio. Onze dienstverlening is voor kandidaten kosteloos.

In vier stappen naar een nieuwe werkplek

  1. Je vult het inschrijfformulier in.
  2. Wij maken nader kennis om je loopbaanwensen te bespreken en de vacatures die daar bij passen. We spreken je telefonisch, via skype of op ons kantoor, net wat jij prettig vindt.
  3. Je ontvangt per e-mail informatie over vacatures.
  4. Als je interesse hebt informeren we je uitgebreid over de vacature en de praktijk. Jij beslist of we je kunnen introduceren bij de praktijk.

Waarom werk zoeken via Dental Care Professionals?

Je kunt rekenen op een persoonlijke en professionele benadering. Je krijgt goede informatie over de tandartspraktijk, het team, de vacature en de werkzaamheden. Je gaat dus nooit zonder voorinformatie naar een sollicitatiegesprek, en ook niet naar een tandartspraktijk die niet aansluit bij jouw wensen. Met je vragen kan je terecht bij onze werving- en selectie adviseurs, die je kunt beschouwen als loopbaanspecialisten voor de mondzorg.

Lees hoe kandidaten onze dienstverlening ervaren.

Op de hoogte blijven van vacatures

Wil je op de hoogte blijven van het actuele vacature aanbod? Maak een 'search agent' aan en je ontvangt vacatures in uw mailbox, die aansluiten bij de door jou opgegeven criteria. Ga naar Vacatures per mail om een 'search agent' te activeren.

Information for foreign dentists

Dental Care Professionals is an organisation that recruits dentists and dental specialists, like orthodontists and periodontists, for dental practices in the Netherlands and Belgium. Our clients value good communication skills in Dutch, and professional dental skills of course. We can support you in following the right steps to prepare yourself for a dentist position in the Netherlands. For more information go to Dentist in the Netherlands.

Dental Care Professionals: voor een persoonlijke, professionele en betrokken aanpak

Workshop Gespreksvaardigheden

Tijdens de workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 7 februari 2020, leert u hoe u in gesprekken met medewerkers uw doelen kunt behalen met behoud van de relatie.
KRT-punten: 3
Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Volg ons
Kick Off Teamsessie

Heeft u net een praktijk overgenomen? Een nieuwe vestiging geopend? Of zijn er veel personeelswisselingen geweest? Met de Kick Off Teamsessie maakt uw team een gedegen start voor een fijne en goede samenwerking!

• Elkaar (nog) beter kennen
• Missie, visie en kernwaarden
• Normen, waarden en omgangsvormen
• Sterktes en zwaktes van het team in kaart
• Teamdoelen, inclusief plan van aanpak
Meer weten? Bel Katja Siegers op 035 6959511 of mail

hr@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology