Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie

Onze werkwijze

Op zoek naar een baan in de tandheelkunde?

Voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en andere mensen die werken in de mondzorg zijn wij de sparring partner bij het vinden van een baan die goed past. Ligt je voorkeur bij werken in een groot team, of werk je liever in een kleinere tandartspraktijk? Hoeveel dagen ben je inzetbaar? Wij inventariseren je wensen en houden je op de hoogte van actuele vacatures in jouw regio. Onze dienstverlening is voor kandidaten kosteloos.

In vier stappen naar een nieuwe werkplek

  1. Je vult het inschrijfformulier in.
  2. Wij maken nader kennis om je loopbaanwensen te bespreken en de vacatures die daar bij passen. We spreken je telefonisch, via skype of op ons kantoor, net wat jij prettig vindt.
  3. Je ontvangt per e-mail informatie over vacatures.
  4. Als je interesse hebt informeren we je uitgebreid over de vacature en de praktijk. Jij beslist of we je kunnen introduceren bij de praktijk.

Waarom werk zoeken via Dental Care Professionals?

Je kunt rekenen op een persoonlijke en professionele benadering. Je krijgt goede informatie over de tandartspraktijk, het team, de vacature en de werkzaamheden. Je gaat dus nooit zonder voorinformatie naar een sollicitatiegesprek, en ook niet naar een tandartspraktijk die niet aansluit bij jouw wensen. Met je vragen kan je terecht bij onze werving- en selectie adviseurs, die je kunt beschouwen als loopbaanspecialisten voor de mondzorg.

Lees hoe kandidaten onze dienstverlening ervaren.

Op de hoogte blijven van vacatures

Wil je op de hoogte blijven van het actuele vacature aanbod? Maak een 'search agent' aan en je ontvangt vacatures in uw mailbox, die aansluiten bij de door jou opgegeven criteria. Ga naar Vacatures per mail om een 'search agent' te activeren.

Information for foreign dentists

Dental Care Professionals is an organisation that recruits dentists and dental specialists, like orthodontists and periodontists, for dental practices in the Netherlands and Belgium. Our clients value good communication skills in Dutch, and professional dental skills of course. We can support you in following the right steps to prepare yourself for a dentist position in the Netherlands. For more information go to Dentist in the Netherlands.

Dental Care Professionals: voor een persoonlijke, professionele en betrokken aanpak

Zet uw team op voorsprong!

Wilt u uw team een leerzame cursus bieden die motiveert? Ga met uw team naar Mallorca. U en uw teamleden worden zich bewust van het eigen gedrag en hoe dit doorwerkt in het team. Zo leert u nog beter samenwerken en ieders kracht te benutten. Meer informatie?

Teamcursus Mallorca

Volg ons
Services voor (startende) tandarts-ondernemers

Wilt u een praktijk overnemen of heeft u er een overgenomen? Dan komen er vast nieuwe uitdagingen op uw pad. Dental Care Professionals helpt tandartsen bij praktische zaken rond ondernemerschap, zoals:
• Werving van nieuwe medewerkers
• Personeelsmanagement en teambuilding
• Verzuimbegeleiding
• Analyse van praktijkcijfers met advies
• Marketing en communicatie
Ons doel is de tandarts-ondernemer te ontzorgen. De expertises binnen ons team, onze ervaring binnen de mondzorg en ons netwerk zetten wij graag voor u in.

Meer weten? Bel Marlies van der Vooren voor een afspraak in uw praktijk op 035 6959501 of mail
info@dcprofs.nl

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons

© Copyright 2020 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology