Werving en selectie voor de mondzorg

Je hebt een vacature voor een tandarts, mondhygiënist, tandartsassistente of een praktijkmanager. Wij verzorgen de werving en selectie van tandheelkunde professionals en stellen passende kandidaten aan je voor. Dat bespaart jou tijd en inspanning en zo kan de vacature snel worden ingevuld. Wij werken op basis van no cure no pay.

Bemiddeling van tandheelkunde professionals

Voordelen van onze werving en selectie dienstverlening

Wanneer je met ons gaat samenwerken, nemen wij je veel werk uit handen. Of het nou gaat om een vacature voor een tandartsassistent, een vacature voor een balieassistent of praktijkmanager, een mondhygiënist of tandarts vacature of voor een andere professional in de mondzorg, wij:

  • zorgen ervoor dat de vacature óók kandidaten bereikt die niet actief zoeken, binnen en buiten ons netwerk;
  • doen een zorgvuldige voorselectie. Je spreekt alleen kandidaten die passen bij het zoekprofiel;
  • handelen alle reacties en sollicitaties netjes af;
  • zorgen dat je veel tijd bespaart en
  • zijn een goede sparringpartner bij het maken van de juiste keuze voor jouw team.

Maak gebruik van ons netwerk

Ons netwerk van tandheelkunde professionals is in jaren opgebouwd en blijft groeien. Daar investeren we graag in, zodat we de beste matches kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Zo kun je ons tegenkomen als we een presentatie geven op de opleidingen, een workshop organiseren voor faculteitsverenigingen, op congressen voor tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. Mensen ontmoeten en leren kennen is ons vak en daar houden we van!

No cure no pay en garantie

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Je betaalt dus alleen voor de bemiddeling van mondzorgpersoneel als een van ‘onze’ kandidaten bij je gaat werken. Wij doen dan ook ons uiterste best om snel de beste kandidaten aan je voor te stellen. We hanteren daarbij een vast tarief per functie. Voordat wij gaan beginnen met de werving en selectie van tandheelkunde professionals leggen we de afspraken duidelijk met elkaar vast in een overeenkomst. Gaat de nieuwe medewerker aan de slag, dan bieden we garantie op de bemiddeling.