Workshop Gespreksvaardigheden

Denkt u eens terug aan een lastig gesprek wat u met één van uw medewerkers heeft gevoerd. Is het u gelukt om uw doel(en) tijdens het gesprek te bereiken? Hoeveel energie kostte het gesprek u voorafgaand, tijdens en erna? En welke invloed had het gesprek op de relatie met de betreffende medewerker?

Gesprekken met medewerkers kunnen soms knap lastig zijn. Als tandarts heeft u geleerd hoe u op het gebied van behandelingen met uitdagingen en complexiteit om kunt gaan. U weet wat u moet doen om een complexe behandeling goed te laten verlopen om tot een mooi resultaat te komen, zonder dat dit u onnodig veel tijd en energie kost. Hoe fijn zou het zijn als u dit ook zou weten en toe kunt passen als het om (lastige) gesprekken met medewerkers gaat!

Inhoud workshop:

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen en tevens de relatie kan behouden. Naast de theoretische basis gaan we vooral op een actieve manier met de leerstof én met elkaar aan de slag. Dat maakt het leerrendement hoog.

U leert waarom het ene gesprek u makkelijker afgaat dan het andere. Welke gesprekstechnieken u in kunt zetten. Hoe u met weerstand om kunt gaan. Op welke manier u lastige gesprekken om kunt buigen. En hoe u zowel verbaal als non-verbaal een gesprek kan beïnvloeden en zelfs sturen.

Ik heb interesse

Resultaat

Na deze training staat u steviger in uw schoenen wat betreft gespreksvoering. U weet hoe u (lastige) gesprekken met medewerkers op de juiste manier aan kan gaan en kan sturen in de juiste richting, zoals selectiegesprekken, functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. U bereikt uw doelen, zonder dat dit onnodig ten koste van de relatie en uw energie gaat.

Praktische informatie

Datum: Nader te bepalen vrijdag in 2020

Tijd: van 13.00 tot 17.00, daarna napraten tijdens kleine borrel ter afsluiting
Effectieve studieduur (excl. pauze): 3 uur en 40 minuten
Locatie: Van der Valk Hotel Eemnes, De Witte Bergen
Kosten: € 195,-
KRT-punten: 3

Alvast aanmelden?

Reserveer nu alvast een plek voor deze workshop. Wij informeren u zodra we een nieuwe datum gepland hebben. Uiteraard kunt u dan pas uw inschrijving definitief maken.

Ik wil me aanmelden

HR-adviseur bij functioneringsgesprekken

Vind je functioneringsgesprekken houden belangrijk maar best lastig? Onze HR-adviseurs bieden praktische hulp. Zowel bij de voorbereiding, bij de gesprekken, als door het schrijven van de gespreksverslagen. Met onze HR-adviseur als sparring partner bespaar je tijd en breng je professionaliteit in je personeelsbeleid. Meer weten?

Neem contact op

Contact
Lammert Majoorlaan 50 B
1401 RP Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl
Website België: www.dentalcareprofessionals.be

Volg ons
 
© Copyright 2021 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology