Julia Meester, adviseur werving en selectie
Mirjam Buisman, adviseur werving en selectie
Patrick Crielaers, praktijkadviseur
Jacqueline Blom, adviseur werving en selectie
Marlies van der Vooren, directeur Dental Care Professionals
Nicole Roskamp, HR adviseur
Viviana Poort, adviseur werving en selectie
Katja Siegers, HR-adviseur
Laura van der Laan, adviseur werving en selectie
Rosanne Brakelé, adviseur werving en selectie
Team Dental Care Professionals

Workshop Gespreksvaardigheden 14 juni

Denkt u eens terug aan een lastig gesprek wat u met één van uw medewerkers heeft gevoerd. Is het u gelukt om uw doel(en) tijdens het gesprek te bereiken? Hoeveel energie kostte het gesprek u voorafgaand, tijdens en erna? En welke invloed had het gesprek op de relatie met de betreffende medewerker?

Gesprekken met medewerkers kunnen soms knap lastig zijn. Als tandarts heeft u geleerd hoe u op het gebied van behandelingen met uitdagingen en complexiteit om kunt gaan. U weet wat u moet doen om een complexe behandeling goed te laten verlopen om tot een mooi resultaat te komen, zonder dat dit u onnodig veel tijd en energie kost. Hoe fijn zou het zijn als u dit ook zou weten en toe kunt passen als het om (lastige) gesprekken met medewerkers gaat!

Inhoud workshop:

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen en tevens de relatie kan behouden. Naast de theoretische basis gaan we vooral op een actieve manier met de leerstof én met elkaar aan de slag. Dat maakt het leerrendement hoog.

U leert waarom het ene gesprek u makkelijker afgaat dan het andere. Welke gesprekstechnieken u in kunt zetten. Hoe u met weerstand om kunt gaan. Op welke manier u lastige gesprekken om kunt buigen. En hoe u zowel verbaal als non-verbaal een gesprek kan beïnvloeden en zelfs sturen.

Ik heb interesse

Resultaat

Na deze training staat u steviger in uw schoenen wat betreft gespreksvoering. U weet hoe u (lastige) gesprekken met medewerkers op de juiste manier aan kan gaan en kan sturen in de juiste richting, zoals selectiegesprekken, functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. U bereikt uw doelen, zonder dat dit onnodig ten koste van de relatie en uw energie gaat.

Trainers

Nicole Roskamp studeerde Talen & Culturen van Latijns-Amerika in Leiden, afstudeerrichting Management. Daarna was zij in onder meer in Mozambique, Azie en Libie verantwoordelijk voor project- en personeelsmanagement voor Nederlandse bedrijven. Sinds haar terugkeer in Nederland heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van Human Resources Management. Zij adviseert en begeleidt sinds 2016 praktijkhouders en praktijkmanagers in de mondzorg bij hun personeelsbeleid.

Katja Siegers studeerde Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Utrecht. Sinds 2010 is zij op een breed terrein actief in Human Resources Management. Zij heeft veel affiniteit met vraagstukken rond samenwerking, teamontwikkeling en gespreksvoering (o.a. functionerings-, verzuim- en ontslaggesprekken).

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 14 juni
Tijd: van 13.00 tot 17.00, daarna napraten tijdens kleine borrel ter afsluiting
Effectieve studieduur (excl. pauze): 3 uur en 40 minuten
Locatie: Van der Valk Hotel Eemnes, De Witte Bergen
Kosten: € 195,-
KRT-punten: 4

Inschrijven?

Schrijf nu in voor deze workshop op vrijdag 14 juni 2019. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Ik wil me aanmelden

Contact

Herenstraat 43
1404 HC Bussum

bel of what's app 06 13206179
Inschrijven als werkzoeker
Volg ons
Workshop Gespreksvaardigheden op 14 juni

Tijdens de Workshop Gespreksvaardigheden, op vrijdagmiddag 14 juni, leert u hoe u in gesprekken uw doelen kunt behalen. En hoe u ook bij lastige gesprekken met medewerkers de relatie kunt behouden. KRT-punten: 4. Meer informatie?

Workshop Gespreksvaardigheden

Contact
Herenstraat 43
1404 HC Bussum
Telefoon:    035 6959501
Email:          info@dentalcareprofessionals.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Dental Care Professionals Contactgegevens
OTYS Recruiting Technology